work hard

Tumblr_mk90zsucdt1rgft4uo1_500_large
Hello! Skönt med sovmorgon och iväg på kvällstur, slutade sju och hann hem o äta litet före jag stack iväg med zaida på gym. Känslan efteråt, härlig! Imorgon osäkra planer men tidig väckning har man. Så det skall bli skönt att lägga sig i nybäddad säng och tuti. gonatt!

Lika a criminal

Hello! Haft fullt upp och veckoslutet firades med härliga människor. Måndagen här och jobbdagen undan, dejt på abc o cruis kring döda staden. Nu hemma och sovmorgon imorgon,skönt! Nu blir det mys och film, hadetbra!

Six degrees of separation

Heello! Jobbar hårt och kvällarna blir långa med goda skratt och massa planeringar snurrar runt. 2 resor i höst, 2 kryssningar och många andra härliga minnen skall sättas snart bakom ryggen. taggad och längtar till 1000! Promenader varje kväll har det också nästan blivit av och försöker hålla det så. Tidig väckning imorgon igen så sängen kallar, godnatt!

Hangö


Hello! Har inte hunnit blogga på en tid, eftersom varit i hangö under veckoslutet. Träffade dennis jag inte sett på år hundrade, 1½h promenad och bara prat. Hem och tog det lugnt med film och skålar med nötter o annat gott. Följande dag dök Lina upp i hangö och satt med kakao framför oss i Roxx. Fick besök hem till hangö också vid sekunden till midnatt. Skönt att ta de lugnt och så imellan. Hann vara hemma i en halvtimme då pernilla o jag drog til abc på en dejt. Nu hemma i karis och skall kolla film. hadetbra!

myspys

Helloha! Igår var en bra dag igen, gick ut och gå efter jobbet med pernilla där vi stannade i abc på en kakao och träffade halva karis som satt sig i samma bord, där satt vi med lösaste kläderna någonsin och utan smink. naturliga var vi (; Efter länken somnade jag gott och vaknade halv fem imorse. Nu ikväll har jag sovit, varit till stan med mamma och färgat håret blondare. Nu äta något mamma har bakat ihop. härligt! godnatt!

vill ha sommar NU!

vill ha sommar NU!
Hello! Jobbdagen for snabbt framåt idag, mycket att göra osv. Skratt och leende på läpparna har det också varit mycket av idag och ikväll. Dejt med pernilla hann jag också med. Nu äta yoghurt o müssli före läggdags imorgon har vi den härliga morgonturen så upp från sängen 04.45 skall man. Så godnatt!

Figure 8

Helloha! Trött var man när man vaknade ville inte alls stiga upp från varma, sköna sängen men därifrån måsta man hoppa ifrån. Höra på klagomål av kunderna direkt på jobbet var inte en bra start på dagen, men bättre blev den. Bakade vegetarianska semlor åt mig, yoghurt och müssli, nu har jag börjat påriktigt, en promenad med pernilla nu på kvällen. Nu lever livet och skall ta fram en bok och läsa den med musik i bakgrunden. godnatt !♥

beautiful day

Hello! Gårdagen blev inte som planerat, jag med mina anfall hit o dit. Blev chillas i uncan där sedan pernilla kom efter mig och zaida och sedan lite fetmat på abc. Där jag o zaida fortsatte med lite extra på, med chips o godis hos zaidas. En massa prat tills vi somnade. Idag har det varit en underbar dag, härligare väder kunde man inte önska, muffinsbakning och en liten promenad i solen med zaida, en vända till ekenäs och ut på isen med pernilla. Träff på abc med emilia också hann vi med. Hemma igen efter ett dygn och några fler timmar, slutar denna dag/kväll med film. hadetbra!♥

yolojz

Helloha! Gårdagen var en chillpill, jobbade till två och sovde 1h, fixade igång mei och gick ner till abc för att träffa denise och kika som man inte sett på en lång tid, kul med lite skvaller hit o dit. Tog en cruis o galenheter med pernilla, var hemma redan runt tolv tiden. Idag blir det lite firas och sticker iväg till Ekenäs med femmans tåg då också zaida joinar, då vi kallar det yolojz!

smile 'cause u can


 

 

Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open

Hello! Känner mig som en riktig kvinna, steg upp klockan 05.45 för att hinna till jobbet klockan sju. Hörde på gnällande kunder och gnällande ungdomar. Gick hem i det härliga sol vädret, lagade mat när jag kom hem och städade rummet. Riktigt stolt, nu planerar jag lite på veckoslutet och snart blir det sovdags igen. hadetbra!

mirrors

Hellou! Känslan att vakna 05.45 var inte härlig, ussfy, men imorgon igen samma tid. Slutade två och hann bara hem och dra på mig andra kläder, då jag hamnade till Ekenäs med treans tåg med Zaida, inte var vi länge för måste varva ner och fara i tid och tuti. Nu Godnatt!

Battle Scars

 

Just give me a reason

 
Helloha! Vaknade med sjuk hals och stegring, men det hindrade mig inte för att fara på kortare delen av kvällsturen. Roligt blir det dag för dag när mna lär känna varandra bättre och kan skämta om saker och ting. Klockan sex var kvällen slut och gick hem och mättade magen min. Nu har jag ingen sjuk hals och ingen stegring längre, hoppas det försvann helt och hållet. Nu blir det film före läggdags, imorgon orka stiga upp vid sex tiden. hadetbra!♥

Life always offers you a second change. It's called tomorrow

 
Hello! Vaknade vid elva tiden och fixade igång mei och senare drog jag iväg med Pernilla och fotografera lite bilder i ekenäs. Därefter for jag och slöade till Zaidas, pratade och slöade, passligt för en söndag. Nu skall jag försöka fara och sova, men tur så har man sovmorgon igen och börjar först klockan ett. gonatt!

Push play, stop, rewind

Hello! Klarade av en fredag igår/inatt igen. Vilken händelserik, häftig, epic fail och en massa skratt. Kom hem med ettans tåg från ekenäs. Då jag kollade på film och somnade, vaknade halv åtta, åt mat och dejt med Pernilla i abc. Förståss kom det snö idag på köpet, vilket väder, snöat in allt pånytt igen. vill ha våren hit nu! Nu blir det sovdags för mig och morgondagens planer beror på vädret.gonatt !