härligt

Hello! For på den sista föreställningen idag och före det träffade jag Tony :) Sen dess har jag inte gjort något vettigt , suttit hemma och läst igenom finskan , hellyeah.

Imorgon skola och sedan Ekenäs ♥ Kommer bli en awesome kväll/natt.


minnen kommer fram ♥
Ha det bra ♥

blommor hit och dit :)

Hello ! Hp-föreställningar är snart över , klockan 13 är det den sista. Hade en tanke att fara till ekenäs efter 3 men nei slipper inte det pga att mamma och jag inte kom överrens. så kanske det blir istället en glass med Pernilla. Får se vad min mor tycker om det.

(fina buketter får man :) )
Ha det bra ♥

Något jag vill lära mei :


<3


:)

Hello! Är väldigt usel på att blogga nuförtiden. Men hoppas ni överlever. Det har hänt lite stuff som fått min energi på 0%. Föreställning hade jag nu på kvällen och före det var jag och träffade Pernilla och sedan Tony. Skojhei.
Skall snart börja fara och lägga mig och sova , skoldagarna går inte så fort framåt. Men sommarlovet närmar sig med enorma steg endå , hela 5 veckor kvar , otroligt ♥

♥från vintras.

:)

Igår : Föreställning , var på stan med Tony sedan föreställning igen. Hem och duscha och kolla på en film före jag for och sova. 
Idag : Vaknade klockan 6 och fixade igång mei och tog tåget mot helsingfors där jag och mamma hade en trevlig dag och shoppade. Shoppade inte så mycket eftersom jag far snart igen på shopping :) Har nyss ätit lite och nu skall jag fixa några läxor klara.


Ha det bra ♥

Hp -föreställningar.

Hello! Bloggar lite då och då.. Igår hade jag 2 föreställningar med bara 2h mellanrum så hade ingen tid. Idag blir det samma sak. Nu skall jag packa ihop det sista och sedan fara iväg igen. 

Ha det bra ♥
Bild från igår tagen av Emelie :)

jag lever

Hello! Jag lever och min dator har kommit upp från graven igen för den har börjat fungera igen :) Vad har jag gjort då ? Ömm.. Egentligen ingenting förutom föreställningar och generalrepetitioner. Fullt upp med skola och vänner.
Ikväll blir det att sitta vid datan och söka fram nån bra film. Tror det blir Titanic , har lust att gråta igen till nån film :)
Ha en bra kväll !♥

yeah

heeloo! förlåt att jag inte bloggat men min fdator är sönder och haft annars fullt upp med läxor och varit sjuk. sjag bloggarfrän telefonen rom inte går så bra mn hoppas ni överlever för stunden. just nu läser jag på prov som skall skrivas imorgon. men nu skall jag fortsätta läsa! ↲ha det bra <3

--> Ekenäs

Hellu ! Skall snart stiga upp från sängen och laga mei i ordning till klockan 12.15 då jag börjar gå mot tågstationen och tar tåget till Ekenäs , där jag skall träffa underbara människor !:) Vi hörs mera efter att kommit hem från Ekenäs !
Ha en bra söndag ♥

R.I.P

Rip. Laku Baloo Hugo Boss  ♥
Hoppas du har det bättre nu , du blev sjuk och vi gick till veterinären och gjorde det bästa för dig.
Du var som en nallebjörn imellan och söt som bara den ♥
Nu finns det bara minnen och fotografier kvar.. Men hoppas du har det bra ♥
Saknar dei ♥ !!
Vila i frid ♥


L som i ljusröda morgontofflor ♥

Ibland älskar jag att vara sjuk , man får mysa med sin "onepiece" och ljusröda fluffiga morgontofflor ♥ och ligga under täcket och kolla på film och dricka finrexin :)

f som i färdigt

Hello ! Fick mitt hälsokunskaps slutarbete färdigt igår kväll och reslultatet blev ju helt bra. Blev hemma från skolan idag för är förskyld än. Stägring , sjuk hals , hostar och fryser. Skall snart åka iväg till skolan och lämna in mitt fina arbete. Sedan bara vila !
Ha det bra !♥

M som i movies


F som i flunssig

Hello ! Här var det dött , men haft stressigt med slutarbeten och prov som kommer emot hela tiden. Vaknade och for till skolan sedan tandläkartid och fick bort min nedre tandställning , äntligen ! Skönt att ha all metall borta från munnen nu ! Kom hem efter det med stägring och sen dess sovit , kollat film och fixat ihop slutarbeten.

(såhär beter jag mei i skolan...)
Ingen skola för mei imorgon .. utan blir hemma och försöka bli frisk så fort som möjligt !
Ha det bra och försök er hålla borta från flunssan ♥

S som i slutarbeten

Hello! Vaknade av panik och trodde jag hade försovit mig , men hade inte det , hatar den känslan ! Fixade igång mei och cyklade iväg till skolan. Kom hem direkt efter skolan och sovde från halv fyra till sex. Skönt var det. Nu är jag hemma igen efter hp:n.
Skall checka igenom mina slutarbeten och ta något att äta före sovdags !
Ha det bra ♥

hinnerinte !

Hellu! Vaknade halv tolv idag och klickade på datan och sedan gjorde jag mig färdig till två då morfar kom efter mei och for o äta till mormor o morfar. Där efter blev det hjälpledarutbildning. Nu är klockan mycket igen och påsklovet slut och skola imorgon , ingen lust alls. Håller på att bli sjuk nu också :s hinnerinte!

Nei nu och sova , Go'natt ♥

...

Blir så ledsen/arg/förvirrad på de personer som faktiskt måste såra andra människor ,
dom frågar vad som hänt , men fortsätter på samma sätt :/
det händer ofta det här , det är verkligen jobbigt ,
men man måste väl bara acceptera allt i världen ,
men ibland måste man ta sin andra väg istället för den första.
Men inte skall vi börja sörja här nu , leve livet vidare vi är unga ännu ,
orkar inte fundera på sånt här längre måste bara hitta vägen ur detta !!
Tumblr_m1q38dyemx1roszico1_500_large

glad påsk .. :D

Hello! Jo,här var det lite dött , har haft fullt upp med Ekenäs och träffat igen alla de härliga människorna ♥ Så min påsk har varit grymt bra ! Glad Påsk förresten till er också :)
Kom hem från ekenäs halv tolv och började skriva några meningar på min klassiker som skall lämnas in på tisdagen. Tog en tupplur och vaknade halv åtta och började skriva på klassikern igen. Nu sitter jag bara och funderar på allt mellan himmel och jord !
Tumblr_m24jlcej8b1qieq9mo1_500_large

m som i music ♥


långfredag

Hellu! Stack till Ekenäs med mamma klockan halv sex. Blev på stan och träffade härliga människor ♥ Vi alla splittrades och hamnade själv till Ronnys där det inte hände något. Var hemma i sköldargård vid halv tolv tiden. Nu blir det sovdags måste vakna upp tidigt och fara hem till Karis och sedan tillbaka till Ekenäs igen :)
Godnatt ♥

påsklov !

Hello! Vi fick sluta 1h tidigare och for via butiken med mamma. Fortfarande inga ägg i butiken. Klockan 15.oo tiden är pappa här efter mig då vi far till Farmor och Farfar och äta. Efter det kanske jag blir ute på stan i ekenäs eller i karis.
Nu skall jag bara fixa lite stuff och sedan iväg.
Ha en trevlig torsdag

Längtar otroligt mycket till sommaren ♥

Herrejestas sån inspiration jag har att fota alla möjliga sommarbilder hit och dit , varför kan inte det bli sommar och varm osv NU ? ♥
3024082494_1_4_joxmp6rc_large356748_large
Längtaaaar ♥

:)

Hello! Skoldagen vari som de vanliga , måste bara säga att nei huhhu , så människor kan vara så roliga att man måste bara gapskratta inombords , haha!
Tillbaka till dagen , efter skolan for jag och Emma runt stan och köpte sista kläderna till föreställningarna. Hp senare på dagen efter det inte gjort något speciellt. Imorgon far hela skolan till påskkyrkan förutom dom som övar på "showen" i gymnastiksalen och där sitter jag (i gymnastiksalen) Får se hur sjungandes går imorgon..
527859_307235752677330_205762119491361_799783_1491947965_n_large
Nu skall jag ta det lugnt och planera fredagen färdig :) ♥
Ha det bra ♥

--> skolan

Nu skall jag bara sätta på ytterrocken och skorna så går jag iväg till skolan och börjar med matematik timme.
väldigt trött !

dans + läxor

Hello! Gick hem från skolan idag och åt lite sallad och for och vila. Nu har jag vaknat och skulle gärna vilja ligga där i min varma säng men snart kommer Rakel hit och då skall vi gå igenom danserna före dansen. Kan inte riktigt dans-stegen än så måste få dem inklämda i huvudet ikväll.
Kommer hem mot åtta tiden från dansen och då måste jag fortsätta med slutarbeten.
Nu heis ♥

snö ._.'

Hello! Har inte gjort så mycket idag. Slöat hemma och tagit det lugnt. Nu har vi också julen tillbaka eller jaa , snön åtminstone , vi alla som trodde det skulle bli vår och sommar. Tur så smälter snön säkert bort imorgon.
imorgon -> Stiga upp tidigt och cykla iväg till skolan , tur så är skolveckan 1 dag mindre , påsklovet närmar sig :'D Nu blir det en bok i handen och lägga sig i sängen. 
Go'natt ♥

Grattis Becka och Madde ♥


film

Före jag for och sova kollade jag på 2 filmer.