Here's to never growing up

Hello! Här står det stilla och inget intressant händer i livet förutom drama, allvarliga diskusioner, dejter på abc och är tillbaka i skolan. Chill men tungt imellan kan man säga om skolan. Kom just hem från en dejt med Kika och Nise, trevligt att träffa de brudar också imellan. Nu blir det lite läxläsning och serie före läggdags, ha det bra !♥

that power


svart tröja, tubtopp,topp, plånbok, svart bondeo och smycken.
Hello! Praktiken var slut för min del på fredagen och nu är det bara väntan på sommaren då jag står där vid kassan igen. Direkt efter jag slutat stack jag och pernilla iväg till lojo för att shoppa lite. Blev en sen kväll som slutades i ekenäs. Lördagsmorgonen igen på shopping med mamma och co. efter det blev det att fira lite i ekenäs och var hemma kvart före fyra inatt. Mamma väckte mig med glatt humör och hon visste inte från första början att jag kom hem inatt så hon fick ett glatt leende. Ikväll blir det dejt med favorittjejerna igen. Nu fixa sig hadetbra!

våren

Helloo! Det är ju påriktigt vår nu och solen värmer. Tog kameran och gick upp på berget och nappade några bilder. Ikväll blir det dejt med 2 härliga brudar och senare sovdags och har en tidig morgontur igen. 
hadetfint!

påsken flög förbi

Påsken den flög iväg snabbt. Dejter, jobb, firas, grillfest med släkten, skratt och gråt har min påsk sätt ut. Idag kunde jag tillome sätta på mig vårrocken och känna av solens starka strålar, träffade härliga tjejer och pojkar i abc, hög musik på runt raseborg och glatt humör. Försökt plocka ord från mitt huvud för att fixa ett portfolie som är riktigt snart klar bara en bild till, woop jag kan! Sista veckan praktik är här nu, kommer sakna stället och längta till sommaren för att få jobba. Nu skall jag snart drömma vidare i mina drömmar godnatt!