städa städa!

Godmorgon ! Vaknade tolv tiden och klickade på datan. Idag har jag inga planer. Så får se vad jag hittar på kanske far ut o cyklar någonstans. Mulet väder idag också. Skall troligen ta och städa rummet idag ordentligt vad sägs om det ? Tror det bli riktigt storstädning har lite så på känn : )
Så nu musik på och börja städa.


Ha det bra !♥


: (

Har inte gjort något vättigt idag. Bara latat och ätit på knäppen. Har varit på deppit humör hela kvällen.Och Laku har blivit biten av en schäfer så imorgon och visa. Och tar påsamma gång hugo men för han har uppsvullet under båda axlarna nu ;s hmm : ( Så är på deppigt humör fortfarande. Skall väl snart gå och sova. Kanske det blir en bättre dag imorgon ? Hoppas jag ivarjefall orkar inte vara deppig igen. 
Nu och sova ! ♥

Fell In Love With An Alien


höhö

Godmorgon ! Karisnatten var sjukt bra ! : DDD Vi for och sova fyra , halv  fem tiden och nu vaknat halv tie tiden. Har sovit på golvet inatt (?) haha. Jau jau , vad skall man berätta finns nog inte så mycket att berätta.
Idag inga planer bara att jag ät påväg hem från Elins. Så nu skall jag sitta här och inte göra så mycket är ganska trött : D.

karisnatten !

Hej ! Vaknade halv ett och sovit nästan 12 timmar inatt , skönt! Ikväll blir det karisnatten som gäller. Kommer vara med Elin och sen träffa många andra dit. Vädret är ju inget trevligt , det börjar bli regninga och åskiga moln här. Så bäst för mej nu att hoppa in i duschen. 

Ha en bra kväll !♥


Hemma från linnanmäki !

Hej (: Har inte hunnit blogga. Var igår hos pernilla och blev ju där övernatten. Idag morse steg vi upp halv nie då jag var pigg men när vi var framme vid linnanmäki var jag helt trött och ville sova men det gick fort över när man hade blöta kläder , man kunde ju säga bra väder. Regningt och åskigt var det i 2 timmar efter det ändrade vädret till sol då vi började rusa till alla banor hit o dit och nu är man helt slut. Bildbomb kommer imorgon orkar inte sätta in dem nu. Åskan har varit förbi här nu så kommer med ett hastigt inlägg här ! : )
Så nu sova , godnatt ! ♥

ph : jag , gammal bild !

; D

Godkväll !Färgat blått hår med pernilla , snyggt kan man säga. Men nu är det borta för var just i duschen. Nu sitter jag och chattar och sitter här med daniel och pernilla. men har ju den bästa inne på datan : D höhö.
Imorgon klockan tio bär det av till borgbacken som jag skrivit. Men daniel följer inte med så det blir jag och pernilla (: Snart skall vi fara och sova. bilder kommer imorgon.

Så tuti gott alla !<3

2 år sen..

..miste vi många en vän som sitter i våra hjärtan fortfarande och kommer alltid finnas där. ♥


Är på underligt humör ;s

Hej ! Har inte gjort så mycket varit ut en sväng med hunden och sånt. Har just packat färdigt tills ikväll & imorgon. Skall fara övernatt till pernilla klockan sju då hon kommer efter mej. Och imorgon bär det av till borgbacken med dem.kulkul : )
Så skall sitta här i nån timma ännu och inte göra något annat än chatta och ut me hunden. 
Hejs !♥

○ Rain over me !

Godmorgon ! For tidigt och sova igår och sovit precis hela natten , skönt ! Snart skall jag stiga upp från stolen och laga morgonmål. Klockan halv sju far jag iväg till pernilla. Blir där övernatten till torsdagen då vi far till borgbacken med daniel. Kommer kanske något inlägg nog på pernillas dator. Så nu äta morgonmål !

Hejs !♥


!

Hej , hemma från kalaset och helt bra var det. Ikväll har humöret varit på TOPP men nu har det sjunkit till tårna. Fina humörsvägningar igen då ! Menmen , tänker stänga datan tidigare idag och fara och se på tv istället. Inget nytt att berätta !
Hejs !♥

ph : jag!

kalas firas !

Hej : ) Varit på stan med mommo och fick en ny ring och efter det direkt till stranden. Var ju inte det bästa vädret men det gick. Nu är jag rentvättad kom just från duschen och skall snart börja fixa mej färdig till kalaset i tenala. Min gudfar fyller år idag så skall dit och fira. men nu måste jag fara hejjjjs !♥

snart nya ringar igen !

Godmorgon ! Somnade tre tiden inatt och halvsovde ända till halv tie så har egentligen inte sovit alls. Är trött som bara den och snart iväg och köpa nya ringar till samlingen med mommo. Så nu skall jag ta pengar med och sätta på nån jumper.

Hejshejs!♥


trallelaa !

Hej ! Det blev inget att fara till Tenala idag för de for till solböle så for ut med pernilla och fota lite och daniel kom också med. Kom hem mot halvåtta tiden och sen dess inte gjort något mycket än fixat att facebook funkar på google chroom som det inte funkat förut men nu funkar det ! vist är man bra ? : D 
jag & pernilla

pernilla !

jag !


Just nu sitter jag och hör på nrj nettiradio och planerar för dagarna med andra  : ) mera har jag inte att säga. 
Ha det så bra !♥

parfym


min nya parfym av maria : )


Är nervös till den dagen !

Godmorgon ! Har nyss ätit gröt , nomnom ! Dagens planer är idag att fara till Ines (gammelmormor) och därefter till Tenala , mamma skall och plocka blåbär med moster min så jag far tilika med och träffa kusinerna.
men nu skall jag fara till duschen och sedan äta något sen iväg. 


Hejs !♥


varit ute !

Hej ! Varti hos mommo och morfar och fira nån timme och därefter for vi hem. Då jag satte mej och läsa fridatidning och sen kom pernilla efter mej. Vi har varit ute sen klockan tie där vi körde omkring med mopona och daniel följde med. Nu sitter jag här och gör ingenting. Skall väl ta mej snart i säng också och fundera på några dagar frammåt. 
Godnatt !

blackwhite

Godmorgon ! Vaknade just precis och klockan är massor igen. Dagens planer är hemresa till karis och sedan till mommo på kaffe där man träffas kusinerna , gudmor och gudfar och de andra. Så bäst att fara i duschen att man inte kommer med världen snyggaste hår. Så nu skall jag äta morgonmål och sedan i duschen. 

Ha det bra , kommer ett inlägg kanske ikväll ! ♥
Ballons-black-and-white-girl-nature-photo-favim.com-112840_large

nati nati

HEEJ , är på underligt glatt humör ikväll , kanske det är pga en sak ; ) hähä. Ikväll inte gjort så mycket kollat tv och spelat lite kort när det åskade en stund. Snart tänker jag gå och sova att man orkar upp imorgon bitti då man åker hem. hmm , imorgon åker jag hem och klockan fem till mommos och fira både min , mammas och mommos o andras namnsdagar och sånt. kulkul får träffa kusinerna ivarjefall som man inte sett på en tid igen. Men nu skall jag inte ta och babbla hit allt möjligt. Så skall fara och sova ! 
Godnatt alla !♥ Skulle ni vara vänliga och skriva vad ni vill läsa om på min blogg ? : )


♥♥

Tumblr_lg1kin30n31qz4d4bo1_500_large_large

Tumblr_lmbw9dtlxw1qkkxjqo1_500_large_large


Paulie

Hallo ! Idag har jag sett på paulie , filmen var riktigt bra sådär på en regning lördag. Efter det åkte vi och se på båtarna vid hamnen. Där människorna inte mådde så bra , fulla med andra ord. Därefter for vi på kaffe där maria jobbar och nu sitter vi och äter rökter fisk. Men är helt proppmätt så åt int så mycket. Men nu hör man något smått buller igen en gång så hamnar väl stänga av datan igen en gång -.- 
Just nu sitter jag och chattar med de bästa ! så skall chatta chatta med dem nu.
Ha det bra !♥


dunder , dunder , dunder

Jajaja , då hör man bullrandes igen och här sitter jag och är vid datan. Håller på att läsa gamla bloggen , hur roligt som helst xD Fast jag har en fruktansvärd huvudvärk av åskan -.- Det blir ingen hemresa för mej idag blir här tills imorgon. men nu skall jag ta och fixa mitt snygga självlockiga hår fast sätter fasst håret det ser ju ut som nå annat fåglebo , yes !


Hejhej!♥

Godmorgon !

Godmorgon ! Vaknade klockan sju av att de bulldrade och blixtrade då var åskan här igen. Fick sömn först nie tiden och vaknade någon minut över tio. Klickade på tv och såg på barnprogram xD haha lite kul det med.
~
Har annars fått stärv på facebook. slipper in på facebook på pappas dator men inte på min vad för problem ??? ;o
Hoppas det fungerar hemma annars slipper jag inte alls in på facebook ;o
~
Idag kanske det bli hemresa till Karis. Får se lite ennu. Nu skall jag fara ut en svänga. 

Ha det bra!♥
Tumblr_lorzdpw8yr1qbrr2to1_400_large

Sov gott !

Hej ! Håller faktiskt på att dö av brännande och hettande axlar , rygg , ben mm. Solbränd kan man ju säga. Just nu sitter jag på sängen och hör på när grannarna har fest , pappa och maria sover men jag kan inte sova. Tror jag far ner till källaren och sova där är åtmistone svalt och det behöver jag verkligen nu.
,
Här för en halvtimme sedan var grannens katt påväg in och därefter en groda vem är nästa som är påväg in ? haha , underligt skrämmande var det nog. Skall stänga datan nu och försöka sova.
Sov Gott !♥


Fredag !

Hej ! Hemma från stranden solbränd igen en gång , var efter stranden efter glass o gott va de ! : ) Nu sitter vi alla helt lugna o slappar av i skuggan. Ikväll blir det godis framför TV. Det där med ordet HOPPAS ble inget vidare heller. För pernilla var sådär ungefär påväg hit men det blev inget av heller men hon skulle komma nån annan gång istället. Men vi blev istället längre på stranden och nu mys framför teven med en godispåse.Före det duscha.

ha det så bra !♥
1169354-12-1308340917798_large


hittade den här videon på emmas blogg och jag fick tårar i ögonen , haha.

Morgonmål !

Godmorgon ! Vaknade först i huset idag. Så jag klädde på mej andra kläder och redde upp "rummet" då jag märkte där efter att pappa hade vakna. Så nu sitter jag här och gör ingenting planer för idag har jag ingen aning om , beror lite på nog , men säger ännu också HOPPAS←det får ni reda på efter fyra tiden kanske. Nu äta morgonmål !
Ha det bra !♥
Beautiful-breakfast-bunn-cute-food-favim.com-111471_large

... ....

Heeejj ! Nu har jag lekt med en 3åring haha tog lite fel. Men kul hade jag och hon , borde ju bli barnvakt åt småbarn så snäll som hon var ! : D Det blev tomt i huset mot elva tiden då jag och pappa fortsatte med att laga något och äta och spela kort. Nu sitter jag som bäst här o mitt fina rum och datar. Imorgon är det oklara program. så får se lite imorgon hur det blir , men jag säger bara en sak HOPPAS ! mera får ni veta imorgon värför just HOPPAS. 
Skall försöka fara snart och sova att jag orkar nångång upp.
Godnatt alla !♥

Tumblr_lk9zchzq3w1qctxiho1_500_large


bra bättre bäst ! : D

Ikväll har jag vari med pappa till stranden och därefter for vi efter glass. Skönt att svalka av sig i vattnet ,brände axlarna o ryggen igen då. Nu har vi fullt med människor här Maria har flickkompisar här och de skall snart fara ut de har tjejkväll. Och pappa har en kaveri här och så är hans barn här som e kanske 5 år ? Men jag sitter här inne med två datorer känner mej som en riktig datanörd : D Men skalla fara lite ut och checka läge. 
Hur har ni haft det ? : )
Tumblr_lokirtnxo21qkrx86o1_500_large

The alphabet killer


filmen jag och pappa kollade på idag !


: D

Hallo , idag vaknade jag 10 över 10. Då jag satte mej på soffan och kollade film med pappa. Det blixtrade till en gång så vi hamnade stänga av teven en stund. (det åskade inatt också men inte var det någon hård åska)
Nu for pappa och föra någo tavara så jag tänker fara i duschen. Har annars namnsdag idag : DD Wuhuu ! 
Nu skall jag hoppa in i duschen , ha det bra !♥
Annars borde jag ha en tävling ?

Till i´m gone !

Nu har jag proppat i mej glass och jordgubbar. Nu sitter jag och ser på hollywood fruar och har allvarliga diskusioner på msn. 

Tumblr_lonb62hruo1r00l6qo1_500_large

Men nu skall jag fortsätta kolla tv. Vill ni gulliga läsaren slänga en kommentar vad ni vill läsa om på min blogg ? Det skulle vara jätte trevligt : )



Nom nom nom !

Nu blir det jordgubbar och glass ! nom nom nom !♥


Duka duka duka : )

Hallo ! Hemma från kvällstorget och nu vi köpt jordgubbar och glass så det skall jag mumsa i mig ikväll. Nu håller pappa på att grilla och maria plockar sallad : D god mat igen , nomnom ! Så nu skall jag ta och duka. 
Ha det bra !♥

habadabaduu (;

Halloo ! Hemma från stranden och skönt var det tills solen gick i moln. Brände faktiskt axlarna , haha. inga planer till kvällen har vi förutom att fara till kvällstorget och köpa jordgubbar vi skall testa jordgubbssallad haha undrar hur det smakar ;D Det får jag se sen + att ett inlägg om det kommer nog ! : D Nu stiga upp härifrån och göra något annat som...att fara o si efter fisk till billy ? haha nej jag vet inte men nu skall jag sluta skriva här.


Ha det så bra !♥

349783103_large


Snart stranden !


ph : jag !
Tjeena !
Vaknade halv tolv jag som tänkte att jag skulle vakna tidigare det blev 2 minuter tidigare , ups. Har ätit morgonmål och sett på film. Nu håller pappa på att laga "strandmaten" han kalla det. Så vi är påväg till stranden. Snart efter Maria från jobbet och därefter direkt till stranden. Så hela dagen / halva kvällen spenderas där. 
Vädret är också underbart varmt och soligt inte ett enda moln. 

Ha det så skönt i värmen hörs ikväll !♥

Bastu nu !


Hallo !
Hela dagen ute i svampskogen. Hittade nog tillräckligt många till en liten svampsås. Så nu har vi ätit köttfärsbiffar , sallad och svampsås till maten. Har kollat på OC , frendit , simpsons ikväll. Snart blir det bastu. Marias kompis och hennes man har kommit på besök men jag tänker fara i bastun fast dom är här , haha.
Nu bastu då ! : D 
Har ni haft en bra dag/kväll ? : )

Till svampskogen idag !

Tumblr_lodqnamepc1qgujfno1_500_large
Godmorgon !
Vaknade 10 före tolv ( finsktid) och blev i panik "ojnej nu upp" då jag for till köket där pappa stod och lagade bröden. Gott med hembakadbröd. Pappa for just och föra maria på jobb. Planerna för idag är att fara till svampskogen , blev chockad när pappa frågade om vi skall fara till svampskogen han som inte gillade förut att gå i skogen : D haha. Nu skall jag sätta på mig andra kläder att gå i skogen med , hoppas inga älgflugor hatar dem !
Vädret är ganska så passligt att gå i skogen , svalare och sol lite då och då.
Ha en skön dag !

Trög dator ...

Godkväll !
Gjorde inget annat arbete idag utan vi började laga mat och därefter spelade vi kort. Tiden gick fort och blev halv tie då vi satte oss i bilen och hämta Maria från jobbet. Nu håller pappa på att grilla lite mat igen : D GottGott med grillad mat !Rubriken , jepp min dator är lite slö idag , nätet vill inte fungera för mej idag kanske bättre imoron ! Får vi hoppas ivarjefall ! Hurdan dag/kväll har ni haft ? : )

Arbetet klarat med några rispor på benen !


mina fina arbetskläder för idag ! ;D suddigt , men det är meningen !

Fick ett arbete med att klippa häcken. Fint blev det ju och jobbigt att klippa vart det. Nu sitter jag och äter glass , gott är det ! Mums ! Kanske man får ett till arbete snart man vet aldrig med pappa : D Men nu skall jag gå ut ivarjefall igen. Ha en bra kväll , puss !♥

Solen skiner ! : D


ph: jag !
Tjeena !
Vaknade halv elva och började packa och äta morgonmål. Klockan 12 var pappa efter mig då vi for till Hangö. Som bäst sitter jag här. Inga planer har vi till dagen/kvällen så man får se vad man hamnar att göra : D
Men nu skall vi fara och föra Maria på jobb. Ha en bra dag !♥

Livet är underbart imellan !♥


ph : jag!
Hej
, nu är jag hemma i lägenheten igen , skönt att vara hemma ! Vi var just efter hamstern och så kollade jag om hans uppsvullning hade blivit bättre , nog lite har det blivit bättre. Snart skall jag då börja packa andra kläder in i stora kassen som jag skall ha med till Hangö. Pappa är här efter mig klockan 12 , tidigt ! Men helst tidigt än sent : )
Mamma stoppade just pizzan i ugnen och sen blir det att kolla film och nörda på datan.
Hurudan dag har er varit ?:)

Åsnorna som var utanför husbilsdörren ! : D





ph : jag !


5-6 timmars resa hem !

Nu startar vi hemåt mot Karis : D 5-6 timmars resa bättre än 8-9 timmar : D Bloggar när jag är hemma.


ph : jag !


Åsnor utanför dörren !

Godmorgon , vaknade av att mamma säger " vadfan är det här , åsnor ? " Och jag går ut och ser och där stod två åsnor en mamma och en unge. Haha , jag satt och pajja dom där i typ en halv timme efter en stund såg jag att det fandes lamar också här , camping-djurgård ?
Tumblr_l2daqpvugs1qagsedo1_400_large_large
Idag kommer vi att åka hem. Men är inte många dagar hemma utan far direkt på måndagen till pappa ---> Hangö ! : D
Men nu skall jag ta en smörgås ! Borde jag börja ha tävlingar "veckans blogg" ? eller ?

Ha det bra !♥

 


Köpte idag i Tuuri !

Tjeena ! Nu har vi äntligen kommit till en ny campingpalts. Före vi kom var vi i Tuuri och sedan i en stor labyrint där vi hade lite problem med att söka och hitta ut : D Men vi hittade alla stationer och vägen ut. Just nu sitter vi och äter grillad biff och sallad. Direkt på morgonen när vi vaknar åker vi hemåt. 
Nu får ni en bild på det jag köpte idag i tuuri. : )


Ha en bra kväll och sov gott ! : )
Godnatt alla !♥



Swagger Jagger !

Hej (:
Vaknade halv tie och sprang till duschen och nu är vi påväg till Tuuri. Sitter övanför ratten så får se hur bra det går att sitta här uppe : D


Gillar låten : D 

Så nu startade vi mot Tuuri , ikväll kanske vi far hem det beror på hur länge vi är i tuuri. 
Men nu skall jag stänga av datan att akkun håller lite.

Längtar till de dagar. Längtar till många dagar !

Hej (:
Nu har vi gått omkring på bostadsmässan. Var det intressant ? Jo det var det , jätte snygga hus och inredningen var fantastisk. Blev väldigt avundsjuk på husen och vi har lite planer på ett hus så kanske vi skaffar ett hus som vi bygger själva : ) Det är en sak jag längtar till. 
1015salle-de-bain-amenagee-autour-d-une-cheminee_carrousel_gallery_xl_large
Nu håller vi på att hitta nån campingplats och nån matbutik. Så sitter i husbilen som bäst och det guppar och har sig.
Mera planer till kvällen har vi inte.
Hurudan dag har ni haft ? : )
Hejs !♥

Vad kan man säga ? : D

Godmorgon !

Solen den skiner för fullt medan i karis ( där man bor) regnar det. Men snart skall vi starta iväg till Karleby och se på någon bostadsmässa , intressant ? Jag vet ej man får väl se. Nu skall jag stiga upp från soffan och börja fixa håret. 
Hurudan dag kommer ni ha ? : )
773866-11-1307369552505_large
Hejs !♥

En kväll i sin egna värld !

Godkväll alla läsaren !

Ikväll har vi ätit grillmat och spelat minigolf. Men fick sjuka knän när vi spela minigolf fick också där före när jag var och jogga ; s Just nu sitter jag bara och chattar och är i min egen värld.
Alla läsaren vill ni vara snälla och kommentera något ni vill läsa på denna blogg ? Kramar !
Nu skall jag fortsätta chatta och vara i min lilla egna värld. Och snart skall vi också och sova. 

Godnatt !♥
Tumblr_lobemt7t8z1qmi6n3o1_500_large

"Where is my love"
"Where is my hope"
"Where is my reason to live"


Mera bilder !

Bilder från midsommaren med Fia ! : D Söter kusin kan man väl lugnt säga ? ;D


Pernilla och jag när vi är slöa ; D

Kollade igenom gamla bilder på datan och hittade söta,normala bilder på mig och pernilla : ))) 




Älskar dej med pernilla !♥ 
Är vi inte söta ? ;D


Ut och jogga på stranden ♥

Hej (:
Vi kom halv fem hem från jukupark , där var helt kul men det blåste kallt. Snart tänker jag fara ut och jogga på stranden och sedan hoppa in i ducshen. 

Tumblr_lobsq7jzyk1qhslvto1_500_large

Mera ikväll har vi inga planer , vi skall bara grilla och säkert spela något det vi gör varje kväll.
Nu skall jag sätta på joggingkläderna och sen ut o jogga !

Hejs !♥


:(<3

Hej (:
Nu har vi alla vaknat och ätiti morgonmål. Idag kanske det blir jukupark , fast det blåser nog lite kallt. Men solen gassar nog på.
Tumblr_lobblygd5a1qmi6n3o1_500_large
Har tänka börja laga ny design till bloggen här nåndag. Men vet inte riktigt hurudan får kolla lite. 
Sitter som bäst bara o kollar in vad som hänt på facebook och är väldigt trött. 
Men nu tänker jag gå ut en svänga.

Ha det bra !♥

 


Kalajoki !

Hej (:
Idag vaknade vi 10 då vi fixade oss och åt morgonmål. Där efter for vi och åka lite med husbilen runt kalajoki. Vi stannade och gick in i HalpaHalli där jag köpte 2 stycken hupparin. Älskar dem !

269495_10150207955068915_161162533914_7275507_2078783_n_large

Just har vi ätit mat och nu blir det en stund att vila sedan ska vi gå omkring här på campingområdet. Tar med kameran så bilder kommer !
Nu vila !

Ha det bra !♥

Bara 6 timmar kvar då !

Godmorgon !

Vaknade klockan halv sju då jag lag i sängen till klockan halv åtta. Jag hoppade in i duschen och lagade mej färdig.
Klockan nie var de efter oss då vi startade direkt startade mot Kalajoki , skrev lite fel i det förra inlägget att det skulle bara ta 4-5 timmars resa men nej det tar 8 - 9 timmars resa. Så nu har jag åkt i 2 timmar och 6 timmar kvar då. Vi har intee gjort något mycket. Just nu sitter vi och ser på lite teve och kör med fullfart mot kalajoki : D

Bloggar mera senare , akkun är inte den bästa på datan så kastar bara in ett inlägg här ! : )
Hejs !♥

Snart föra djuren och packa !


gammal bild !
ph : jag !
Hej (:
Hemma från ekenäs , har också pratat med en smådjursskötare om hugo , så nu får hugo vara hos Emma : )
Vi skall fara om någon timme och föra hugo dit och då för vi på sammagång laku till mommo och moffa. 
Skall packa ner lite grejjer nu. 
Vad har ni gjort ikväll ? : )


: (


- har brist på bilder ! -
ph : jag !
Hej !

Igårkväll märkte jag att min hamster har uppsvullen axel och vet inte hur och vad det är. Men får si lite fast jag far ju bort nu en vecka till kalajoki så hamster bor hos kusinerna och de vet inte så mycket om hamstrar så måste ringa dit och fråga att dom sir lite. Det är nog tråkigt att se något stort röttpink under runt axeln ; /
.
Idag är det packandes som gäller ! Imorgon iväg till kalajoki så skall upp tidigt och sitta i bilen i 4-5h och vi stannar och äta någonstans.  Men har datan med så kommer nog att blogga : D 
Nu checka kläderna !

Hejs !♥

Ut ikväll igen !

Hej (:
På stranden var det skönt , fast började må illa där fick solstingn. Men över är det nu. Tidigare ikväll har jag hjälp till att städa husbilen , varit ute och gå och sånt. Snart skall jag hem tillbaka till karis. 
Har varit i Ekenäs hela kvällen. När jag kommer hem skall jag fara ut med pernilla och daniel så skall åka mopo : )
Så bloggar inte mera idag. 

Hejs !♥

Checka dagsplanerna !

Godmorgon !

Vaknade för någon kvart. Har just ringt ett samtal till min kusin och kolla till vilken strand de far till men de far till källviken o vi far till lappvik så blää fö den saken. 
Skall snart gå och äta morgonmål. Och checka lite dagsplanerna. 

Hejs !♥

Godnatt alla läsaren !♥


ph : jag!

Var inte så jätte länge ute med Pernilla och Daniel. Vi satte oss ned vid lekiset men inte satte vi där länge utan jag följde med och tanka deras mopon och efter det blev det en runda via stan. Skall riktigt snart gå och sova att jag orkar upp imorgon , då det gäller till stranden. Nu o tuti.

Godnatt !♥

Nu ut en stund !

Hej (:
Vad gjort idag ? kommit hem från saras och varit inne för det mesta för kan inte bli mera bränd är tllräckligt men hörde av mamma att vi skall till lappvik imorgon så mera bränd skall man bli då. kanske man blir något brun än bara röd ? ;D
När telefonen ringer far jag ut och vänta på pernilla och daniel dom skulle komma hitåt. Och nu ringde telefonen så skall fara ner nu .

Hejs !♥

Kasnäs + Dalsbruk !

 






Kvällen igår ! : )

Hej (:

Igår hade vi kul. Var i dalsbruk med sara och sebbe och deras familj. Vi var och äta till kasnäs och efter det gick vi på torget i dalsbruk , sedan simmade vi , kastade boll i vattnet och var väldigt slöa , skrattade , och allt annat.
Vi var hemma ( hos sara) vid tolv tiden. Då vi åt något lite och spelade kort + teve. Vi vaknade halv tolv tiden.
Då vi steg upp och äta morgonmål , just nu sitter vi och ser på teve och datar lite. Kanske far ut något varv här snart.  När jag kommer hem kommer det bildbomb. ; )

Ha det bra !♥

Sitter hos Saras ! : )

Hej (:

Klockan elva startade vi mot stranden och var där i 6½ timma och solbränd är man JO. Så här sitter man och kokar om ryggen och axlarna o benen....Klockan åtta åkte jag iväg till saras och sitter här som bäst imorgon bitti åker vi iväg till dalsbruk,kimito. Så kommer ett inlägg först på lördagen kanske ? : )
Men om någon timme börjar en skräckfilm , men före det kanske vi far ut vet ej och äta pizza och njuta av den härliga brännande solbrännan  ! : DDD

Ha det super !♥

Nati nati !

Snart skall man väl lägga ner säg i sängen o sova. Imorgon upp i tider för vi skall till stranden där jag också träffar kusinerna och moster. Så der blir ett inlägg efter det. 
Nu o sova Godnatt !♥

Nu äta paj !

Hej (:
Hemma från ekenäs , det blev lite längre än vad jag tänkte mej. Men roligt har vi haft. Köpte en bolero och nya skor ! Älskar nya skorna , kommer nån bild kanske nångång : D
Nu skall jag ta o äta mammas lagade paj och sedan sitta vid datan. 

ha det så bra !♥

Sticker iväg till ekenäs idag igen ! : )


kusinerna ! 
sofia , heidi , jag , oscar !♥
ph: gudfar !
Hej (:
Vaknade vid halv tolv tiden och startade igång datan. Har tvättat hunden idag och fixat igång mig. Idag iväg till ekenäs med Sara , sällan jag sticker iväg till ekenäs , men nu skall jag bara vänta tills dom är här efter mej. Kommer hem nångång ikväll : ) 

Ha en bra kväll ! ♥

The resident !


ph : jag !
Hej (:
Hemma från ekenäs och jag och elin var o kollade filmen The resident , den var helt  bra. Efter det gick vi omkring och träffa några människor igen. Efter det gick vi till österby där vi fortsatte till sköldargård. Så vi åkte hem vid kvart före nie. Så nu är jag hemma och gör ingenting. Morgons planer är osäkra ennu. 
Nu chilla framför datan.

Hejs !♥

Vad skulle ni tänka er ? : )


underligt att dem bilder jag vill ha på bloggen fungerar inte men 
såna här bilder fungerar ! -.- 

Godmorgon !


Vaknade för en halvtimme sedan och tog en yoghurt. Idag har jag inte någo planer , har ni någon idé vad man skulle kunna göra ? : ) Sitter och hör på " på min stig " och imellan nrj. 
Rändom : Jag och min kusin sofia tänker träffas här om några veckor då jag tänker bli övernatt hos dem och då har va planera att färga ljusblått hår med engångsfärg/spray. Haha , kul kommer vi säkert ha !
Vad skulle ni tänka er ? : )
Nu skall jag kolla vad min mor har för planer idag !
Hejs !♥


Det gick väl bra ?

Hej (:
Hemma från fotograferingen redan , det gick snabbt och bra , fotona vet jag inte om blev bra det får jag se imorgon när vi far efter dem. Nu vet jag inte vad jag skall göra eftersom ingen är online. Det är svalare väder idag så kanske det blir länk idag ;D får se.
Nu skall jag ta o si på teve !
Hejs !♥

Snart på fotografering !


ph : jag !
Godmorgon !


Igårkväll ville blogg.se inte ha någo bilder in på min blogg så vi får se om det går idag. 
Skall nu föna och fixa håret och klockan kvart före tie sticker jag iväg på fotografering. Bloggar när jag kommer hem om jag inte är dödstrött och far o vila en stund. 

Hejs !♥

Över : )

Hej (:
Nu är då konfirmationen över. Glatt leende och fina presenter och rosor ! Nu har jag också fått en mokkula så att nu kan jag ta med datorn till kalajoki , vi far om en vecka dit. Bilder kommer i ett annat inlägg så bildbomb !
Nu skall jag reda upp allt från "festen" Har ännu Lina här men hon är nog så småningom påväg hem ! : )

Hejs !♥

Konfirmation imorgon !


ph : jag
en rändom bild bara ! (:
Hej (:
Var nog hemma från kyrkan vid halv sju tiden kanske ? Sen dess har jag suttit vid datan , städat , testa både skorna och klänningen och nu skall jag hjälpa mamma med att duka och sådant. Imorgon tidig väckning och laga sig i ordning för sin konfirmation. Först kyrka sedan kaffe bjudning hemma och på kvällen kommer några kompisar och några föräldrar hit. Så kommer ett sent inlägg imorgon troligen !
Säg mej lycka till , att jag inte snubblar i kyrkan (;

Ha det bra !♥

Home !

Hej (:
Hemma från ekenäs , hade ganska så tråkigt där. Men nu äntligen hemma så nu blir det att städa lite sedan hoppa in i duschen sedan iväg på övning till kyrkan tills imorgon ! Bloggar mera när jag kommer hem ! 

Hejs !♥

-.-

snart iväg till ekenäs o har ingen j*vla lust att fara dit -.- vad ska man där göra jo ingenting sita på en stol o si ut som nån annan tönt. Men när man är tvingad dit så är man -.-
Världens bästa dag idag igen då , fina humörsvängningar -.-


Moi !

If I was you !


ph : jag !
Hej (:
Hemma från stan. Köpte nya skor och ny klänning till konfirmationen och handlade lite annat till konfirmationskaffet. 
Imorgon blir det övning halv fem i kyrkan. Så idag städa och se hur jag skall ha håret tills imorgon eftersom vi skall fotograferas med alborna på. Bild på konfirmations kläderna kommer på söndagen eller på måndagen. 
Nu städa lite och sedan gå lite med skorna att dom "far till min fot".

Ha det bra !♥

Nei nei !


ph: Jag !
Godmorgon !
Drömde en ganska underlig/glad dröm inatt tills man hörde bulldrande där ute. Vid 4 tden började det blixtra och regna så åskan var på plats inatt eller idag morsse. Åskan slutade vid 6 tiden då jag blev väldigt hungrig och steg upp och äta en yoghurt , haha. Somnade ganska lätt efter det och vaknade halv tolv då jag hoppade in i duschen. Så nu skall man vänta på mamma. Då vi far och handla lite till söndagen så skall reda upp lite nu tills mamma kommer.
Ha det bra !♥