inget bloggas på en vecka


Godkväll! Vaknade klockan 1 och fixade igång mei. Klockan fyra började alla gäster komma , vi hade kaffekalas för andreas. En liten pratstund efteråt med Heidi. Packat har jag också gjort , imorgon klockan halv tie far jag iväg till Ramsdal en hel vecka , är hjälpledare till 1997:ornas konfirmationsläger : ) kulkul
Nu blir det sovdags att man orkar stiga upp imorgon bitti : )

Somsagt kommer inte att blogga på en hel vecka.. 
 
gonatt !♥

true

Stop listening to sad songs, get your butt up and wipe them tears and smile.

SMILE. Don't cry, because that 'other' wants to see you fall and crash.

Say fuck it and smile in their faces because they don't know what the fuck they're missing out on.

Don't say fuck love either, say fuck you to the person that made you hate it.

There's always going to be someone for you.

It's all in god's timing.

You don't need anyone to make you happy.

It comes naturally. Stop chasing, have fun. ♥

 


♥♥

 

Turn Up the Love

Godmorgon! Hade en riktigt trevlig kväll igår/inatt. Musik,snapsar, dans, skratt, lekar,mat och ett fint väder ♥ Åkte hem med Sara och var hemma vid halv två tiden. Idag blir det lame dag , regnet det öser ner som bäst och jag tänker sätta på en film , vilken vet jag inte. 

Ha en skön lördag ♥

min nya kärlek : )




Glad midsommar !

Godmorgon! Vaknade och satte mei i solstolen. Skönt midsommar väder , lite kall blås. Ikväll blir det till Tenala på släktträff och sedan kanske iväg till stan och se vad som händer. Ha en trevlig midsommar och ta det försiktigt ;) ♥
 

Lappvik med kära denise


Heelllo! Vaknade 10 och packade väskan , for med Denise till lappvik och vågade ta mitt första dopp iår , fyfän de var kallt och fötterna förlamades ju nästan. Men känslan efteråt , härligt!  Ikväll får man se hur bränd man blivit.. 
Sitter som bäst och väntar tills pappa kommer med min iphone , wohoo! Äntligen ! Ikväll tänker jag bara slappa och sitta i solstolen och vara väldigt social med min kära iphone !

Ha det bra!♥

En vänskap..

..är så otroligt stark. Vi båda var så lik och vi prata om precis allt , hade kul och träffades. Efter en liten juttu som blev så jävla stor har allting blivit ett sånt svart moln. Jag gråter varje dag/kväll över att vi skall glömma allt bakom oss och börja allt om. Har det fungerat ? Nei..det har det inte , det kommer alltid upp. Känner mei som en jävla Bitch efter allt.. varit uppkäftig, irriterad och ledsen mot dei. 
Jag fan älska dei som vän , nu finns det väl inget annat än säga hejdå , JAG VILL INTE !! :'( vi måste fan försöka igen..du betyder bara så jävla mycket.. ♥ :'(



--> IKEA


Godmorgon! 
Vaknade av att moster och kusin kom in i rummet. Har nyss varit i duschen och skall börja fixa igång mei , vi skall åka iväg till Ikea idag och köpa nya möbler ! Andra planer har jag inte idag. 
Ha det så bra♥

-> ekenäs


Hello! 
Igårkväll kom Sara och vi stack till abc och träffade Emilia. Vi hade det riktigt kul kom hem vid 10 tiden och tog det lugnt. Vaknade runt halv elva idag och börja fixa igång mei. Klockan 13.10 tar jag tåget till Ekenäs. vädret är ju inte det bästa men sticker iväg endå.

Nu äta lite före jag far , heis ♥


Don't wake me up

Hello!  For med pernilla och hennes pappa och besikta pernilla bil till salo. Kom nyss hem och sovde 30min.
Snart kommer Sara hit som man inte träffat på flere månar så det skall bli riktigt kul att träffa henne. En glass på abc kanske vi kommer göra : )
Nu heis ♥

Not all about the money


Hello!
Vaknade klockan 06.35 men somnade om och vaknade klockan 08.16 , sen fick jag inte sömn mera. Var tyst till klockan tie då jag hoppa in i duschen och fixade igång mei. Idag är planerna osäkra men vädret är soligt och skönt , lite kallt men solen värmer. Skall nu bara ta det lugnt nån timme.

Ha det bra ♥


Lemonade


En slö söndag !

 
Godmorgon!
Vaknade klockan halv ett och lade på filmen My sister's keeper. Gud, vad fin film , tårarna rann också igen en gång. rekomenderar ! 

Regnet bara öser ner så det blir nog bara en slö söndag för mei , film på film med andra ord : )


Pay it forward

Pay it forward , har jag kollat på ikväll och kan säga att mina tårar rann och rann.. sorglig och mycket bra film !
rekomenderar verkligen!


catcha brunah <♥

Hello! Vaknade tie tiden och for ut i solen före jag börja fixa igång mei. For till Ekenäs med pappa men vi hittade inte det vi sökte så vi kom tillbaka till karis och for till farmor och farfar på mat. Kom hem och satte mei i solstolen och tog några bilder , nu for solen i moln så kom in ! Väntar på att alla andra skall komma hem nu så musiken får hålla mei sällskap : )

Ha det bra ♥


sommar ♥



 
 

Flyttat till Bäljars : D


Godkväll!
 Vaknade och börja direkt nästan med att bära ner sängarna från längenheten. Via butiken och sedan iväg på Heidis studentkaffe ! Var där till halv nie och åkte direkt till lägenheten och tog det vi behövde, så nu har vi hälften redan i nya huset ! Trivs faktiskt här : )

 


Studentkaffe



wtf ö.Ö

wtf ö.Ö  Den här nya blogg.se designen är ju bara jobbig och kronglig osv. Fyfan vad ful den är också , kan inte blogg.se byta tillbaka ._____.    

Men okei vi får väl överleva med denna , man måste bara vänja sig vid den : )

 

Nutillkvällen ! Ikväll har jag plockat ihop det sista och inte har vi fört något till huset det blir först imorgon. En länk har jag också hunnit med idag , skönt var det ♥ Imorgon blir det tidig väckning och sedan ser man vad som händer .. Nu blir det film och sedan sovdags , gonatt♥

 


skål på den!

Hello! Vaknade elva och klickade upp axxells sida och såg reslutatet. Jag slapp in i merkonom , härligt :) Så dit far man i höst : )
Idag skall jag packa mitt rum i lådor och släpas iväg til det nya huset. Där sover vi tydligen inatt redan! Nu skall jag börja så heis :)

skål på den !

a walk to remember

Hello! Nu har man kommit hem från ekenäs , fått lite färg och några ledna humör har man fått idag. Men vi överlever igen en gång. Skall börja se på en film nu , a walk to remember! Imorgon skall man stiga upp tidigt och fara och jobba lite till momi o mofi : )


ha det bra♥


I was in love with you


Hello! Idag har jag arbetat och fått i handen pengar :') Men imorgon far pengarna ur handen , skall köpa nu telefon , äntligen liksoom! Har varit och kollat nya huset och skall väl så småningom börja packa ihop mitt rum och inreda i det nya rummet , härligt ♥
Imorgon kl. 13.10 tar jag tåget till Ekenäs och kommer hem nångång på kvällen. Men nu skall jag chatta med mina fina vänner, hadetbra♥


Ooh Eeh Ooh Ah Aah Ting Tang Walla Walla Bing Bang

GODMORGON ! Vaknade av att Oscar skickade halv nie, bäst att stiga upp då ju.
Har fixat igång mei och skall snart fara iväg till momi o mofi. Har värsta tisdagsfeelis ! UHJEE♥
Kom på att NU är det sommarlov och nu skall inga dumma , underliga tankar komma i huvudet utan nu lämnar jag dem bakom mei helt och hållet ! livet ler ännu mera


My heart is refusing me

Hello! Har inte gjort så himla mycket idag , cyklade iväg till mormor o morfar, åt lite mat och sedan åkte vi iväg till Tenala och hälsade på kusinerna , Heidi har kommit hem från gotland nu så det var trevligt att se henne igen.
Nu är man hemma igen och skall stiga upp klockan nie imorgon så snart sovdags :)

Beauty and the briefcase.

Vaknade åtta och tog tåget hem till Karis. Fixade igång mei och åkte iväg til Ekenäs på konfirmations "kalas"
Efter allt har jag bara varit väldigt lat och sett på film , Beauty and the briefcase. 
Nu blir det chatt och musik tills det blir sovdags♥


Drottningen av Åland

Kom just från bastun och skönt var det. Molnen dom blåser iväg och man börjar se den blåa himlen. Nu blir det film och en liten godisskål framför en , en skön lördagskväll ♥

♥Billy


wanna feel you now


Hello! Vaknade klockan 14.oo , dit for halva dagen..åt morgonmål och suttit vid datan.
Mulet och blåsigt väder , så inte vill man direkt ut. Planer för idag är tomma , men skönt det också.
Läsa lite spanska tänker jag ivarjefall nu göra. 
Ha det bra♥

sola,bada ute o grilla..

Hello! Sitter i Hangö som bäst och väntar på mat. Zaida och jag sovit till 1 och därefter solat och ätit glass ,härligt! Skönt väder är det fast lite kalla vindpustar imellan. Ikväll blir det chill med några andra. om jag orkar är väldigt trött :D
Men.. Ha en skön fredag ♥

livet ler då man inte tänker för djupt in i sig

Hello! Vaknade , packade och fixade igång mei nu är jag nästan klar att gå till tågstationen där jag tar tåget till Hangö med Zaida. Chilla hårt det kommer vi bara att göra och äta pappas goda mat ♥ livet ler!
Musiken den spelas på volym 100 och basen dunkar , sommarlov ,man kommer och går , härliiiigt ! ♥ Nei nu måst jag fixa det sista , hadet bra♥

Dream it , wish it , do it !

Godmorgon skönheter! Vaknade vid elva tiden och fixade mei klar. Skall snart fara på massage/behandling. haha. Direkt efter det far jag på "möte" och planera årets konfirmationsläger för 1997:orna.
Nu sticker jag iväg , ha det bra ♥


Backstreet Boys , har härliga låtar!

första måndagen...

Hello! Första måndagen av sommarlovet , sovde till 12 , skönt. Fixade igång mei och cyklade iväg till mommos där jag och mormor pratade och sedan kollade vi igenom mammas gamla dagböcker osv. haha otroligt roligt var det. Hittade pappas gamla baseball-rock så jag satte den i tvätten och skall fara imorgon efter den till mormors. Cyklade hem vid sju tiden och har suttit vid datan sen dess. 
En riktigt bra start på sommarlovet har jag haft förutom bråk,
hoppas det ordnar sei..orkar inte längre med att strida om same thing hela tiden.

♥avslutning

Hello! Avslutningsfirande undan, vilken kväll hörni jag hade igår/inatt. Kom hem vid tolv tiden, åt och for och sova. Nu skall jag börja se på en film , som ni märker har jag inte gjort någo vättigt idag ! :D men energin for nog igår/inatt :D
D6f3520290654_large

Hoppas ni hade en otroligt rolig avslutning♥

EMMAAA ♥

Emma fyller 16 år idag , GRATTIS ♥

u are Awesome !

i miss u..

fan, vad jag saknar dei , du betydde massor till mei men var rädd att det inte skulle funka..ångrar fruktansvärt mycket det jag gjorde , att glömma dei..varför (?) Inget kommer att tillbaka mera..
I miss u ♥ ..

klass 9B ♥

Hello! Sista dagen med klassen idag, tårarna kommer i ögonen bara man tänker på att nu kommer man att lämna klassen och personer, 9B , kommer sakna er ♥
Såg på film och åt på pizzeria. Klockan ett tåg jag tåget till Ekenäs där det regnade. mysmys. Imorgon avslutning , härligt men sorgligt. Nu tänker jag fara och sova , tidig väckning imorgon !