Ibland hänger man bara inte med.

Hello! Skoldagen var som vanlig , trög och sådär.. Efter skolan träffade jag J och där efter blev det hp och chill i abc med Pernilla o Toto. Nu blir det lite mat och sedan börja göra lite läxor. Har haft denhär veckan lite mot plugg sidan (humöret då alltså) :D 
Dagen har också varit negativ men också positiv.. Sorgliga grejs och otroligt roliga :-/ ._.


ph:jag


grattis :)

Idag fyller min kusin Heidi 19år. 
STORT Grattis till dei , kram !♥

volleyboll

Hello! Hemma från helsingfors , roligt hade vi , några arga miner men det gick snabbt över. Förlorade 3 men vann 1 , lite si och så , men bra spelade vi !:) Fortsätter kvällen med mat och hp.
Ha det bra !♥

skojj ! :D

3 stycken roliga tjejer som hittas på youtube. :D
+ bra humor!


mer än vanligt!

Hello! Skoldagen gick som den brukar .. eller kallar vi det måndag ? Efter skoldagen blev det volleybolls träning och imorgon är det turnering så är hela dagen i helsingfors och spelar med tjejlaget , vi skall ge allt vi kan men vi tar ju det också på skojjs skull :) For och handlade lite smått och sedan hem och vila till klockan halv sju då det blev hp och direkt efter hp ut på länk. Idag har man ju åtminstone rört på sig mer än vanligt :D ihihi. 

ph: jag
Snart och sova , gonatt!♥

sista sportlovsdagen..

Hello! Det var en väldigt lång tid sen jag tittade in här. För mycket planer och haft otroligt kul med vänner hit och dit. Idag var det snowboarding som gälde :) Nu blir det bara vänta tills klockan blir så passligt till sovdags , sista sportlovsdagen idag.. skulle nog kunna vara lite längre , men inget gnäll här nu inte. 

ph:jag
Skall ta och fixa ihop lite saker o ting nu så ha det bra !♥

Bloglovin

bloglovin'
följ min blogg ! :)

påminne

Nu sticker jag iväg till Påminne med Lina , bara vänta tills morfar är här så far vi efter Lina :)
vi hörs om 4h :)
Ha en bra dag !♥

nytt

jumper

jeans
plånbok
duken (som jag har runt ansiktet)

hellyeah!

Hello! Hemma från Helsingfors , köpte lite ett och annat , bilder kommer i nästa inlägg. Var väldigt trött när jag kom hem så for och vila en stund , fast borde aldrig farit och vila nu är jag riktigt död. Skall ta och äta varma smörgåsar som mamma lagar just nu. nomnom !
Cd431cd25c9311e180c9123138016265_7_large
Just nu sitter jag och Lina och planerar att vi far imorgon till påminne , wohoo! Äntligen får jag pröva min älskade snowboard igen :))))♥ Får bara hoppas på att vädret tycker det är lika kul.
Tumblr_lyu9sgo8w41r21ypio1_500_large

next stop : Helsinki

Hello! Vaknade klockan tio och hoppade in i duschen nu skall jag bara fixa mig i ordning. Klockan 25 före tolv är Pernilla här efter mig sedan sticker vi iväg mot tåget. När vi kommer hem är inte säkert än.

ph: Jag
Ha en bra dag !♥

mähähähää

GODMORGON ! Vaknade av att morfar öppnar dörren och ropar "solen skiner UUUUUUUT" härligt tänkt man och sov en liten stund till. Idag blir det säkert ut till stan och träffa människor. Skulle vilja till påminne idag i det fina vädret men ingen verkar intresserad , så det blir en annan dag!
Nu tänker jag kolla på en film och vänta tills morfar kommer med varorna.
Ha det bra!♥

tisdag-shopping

Hello ! Har haft en lugn helg , suttit hemma och cruis med Pernilla , chill i abc och så. Mamma ligger med feber så har inte kunnat precis fara någonstans bort eftersom vi har en hund som måste rastas.
._.
Skall planera lite tills imorgon. På tisdagen åker jag och Pernilla till huvudstaden Helsingfors och shoppar hela dagen till kvällen och samtidigt ragga lite pojkar eller det blir väl jag som är singel ,hah. Resten av veckan finns det bara oklara planer.
Men nu måste jag verkligen äta någonting , magen kurrar högt..kurrrrrrrrrrrr..
Tumblr_lzl0umuvsn1rnmovko1_500_large
Ha det bra !♥

ai se eu te pego


:D

snart iväg till riksdagagen , bara fixa håret.

Ha det bra !♥

10-

Älskar känslan när man får riktigt bra i provet ! 10- i hälsokunskaps förhöret

awesome

Hello! Balen var awesome!! 2 skoldagar framåt har det gått och idag var det besök till axxell kollade in på merkonom. Nu är jag väldigt trött och tänker fara och kolla tv.
Tumblr_leim8ij7td1qdbbywo1_500_large
Ha det bra!♥

ihihihiihihi

Hello! Skoldag och dans på dagen på kvällen tog jag och Pernilla en deit och cruisa runt kring stan. (och blev lite nolot imellan) Har en sån huvudvärk just nu så tänker fara och sova , imorgon är det öppet hus i Axxell i Ekenäs så åker iväg till Ekenäs klockan tolv. När jag kommer hem vet jag inte. Får se om någon vill träffa mig där.
Godnatt!♥

Children Of Bodom


Alla hjärtansdag ♥

Hello! Hade en otroligt rolig kväll igår med hemma vännerna! Idag är det Bal som gäller i skolan , varit ledig hela dagen. Fixat håret , sminket och klänningen på. Nu bara spruta lite parfym och sedan blir det att fara iväg till skolbalen! Ha en underbar alla hjärtansdag !♥ Pussar och Kramar från mig!♥


såhär ser jag ut ikväll! :D

Hello !

Hello! Vaknade klockan tie och kollade på tv , ätit morgonmål och nu bara latat. Tar tåget hem till Karis vid 16.oo tiden. Efter det tar jag en deit med Pernilla och skall ringa några samtal hit och dit. Nu skall jag ta och fixa mitt hår och sedan bara ta det lugnt tills jag tar tåget till Karis!

pernilla !♥

Finland - Tjeckien

Goddag! Vaknade klockan halv tolv , så skönt att sova länge , för har inte gjort det på evigheter. Idag vet jag inte ännu vad som händer. Kollar på ishockey landskamp 2012 Finland - Tjeckien och finland leder med 5 mål :D Uhjee!
Funderar på att fara ut på länk , för det är inte så himla kallt där ute. Men det kommer något blött ner så tror ja skippar det ;s
Nu fortsätta se på ishockey , ha det bra !♥

breathe me


dream.

Hello! Skoldagen undan och har tagit tåget till Hangö. Kollat film och ätit god mat och tagit det lugnt. Har då haft en myskväll med pappa :D Imorgon kanske det händer något kul och häftigt eller så blir det bara chill i Hangö , får se vem som ringer och vad det blir för planer.
Tumblr_ltfypgzpaz1qfik8to1_500_large
Nu skall jag fara och lägga mig i sängen och höra på musik tills jag somnar.
Godnatt!♥

plaplapla!

Hello! Vaknade nyss och ville veta gradern där ute -27 grader ute... Jag skulle hellre vilja ligga under täcket och sova enda tills sommaren är tillbaka. Börjar ju bli kallare och kallare. Nu borde jag sätta på mig andra kläder och fixa håret. 2 h gympa är på schemat efter det andra 4 lektioner..
Ha det bra!♥

Ingen stress

Hello! Hemma från skolan och åt lite mat direkt jag kom hem. Suttit på datan och sett lite på Oc avsnitt. Snart iväg på hp och dansa loss , har verkligen fiilis idag för det , kanske för att jag inte är lika stressad som jag var igår. Läste på engelska prov och fixade modersmåls uppsatsen , som jag fick klar och provet gick ju helt okej.
Nu måste jag fixa mei i ordning. Ha det bra !♥

måste..

Far tidigt och sova idag , har inte blivit helt färdig med uppsatsen..
Måste fixa den klar , måste fixa den klar , måste fixa den klar !!..
...

Godnatt !♥

nattfotisen över

Godkväll! Nattfotisen var otrolig rolig! Träffade nya vänner och hängde med "gamla" vänner. Awesome! Kom hem med 09.37 tåget och for hem direkt och sova. Skall snart börja skriva på min modersmål uppsats. Fast har absolut ingen ork att göra något sånt efter all vakandes. Men man får skylla sig själv.. :D
Tumblr_l50s5oqrl31qbvt8jo1_500_large
Ha det bra!♥

Sitter i tåget och väntar på att tåget skall starta mot Ekenäs! Awesome !
Ha det bra!♥

Gästbloggning på G!

HalloHej! Jag heter Pernilla och mig hittar ni på min blogg! :]
Jag ville bara säga att Jenny är världens bäst på att få människor på glatt & slött humör ! När vi umgås har vi våra "juttun" och skrattar åt precis allt. Känt henne allt för länge ;] och saknar att hon inte bor de ynka 25 meter från vårt hus... Jenny flytta tillbaka!
Och sen kan jag ju varna er, dom som vill Jenny nånting illa. Håll er undan, för när Jenny här blir arg, då är det dåligt.
Jag tycker om min Jenny precis som hon är fast vi har våra korkade diskussioner och vrickade moments :) ♥

Vill ha en tatuering!


Den här på nacken eller på sidan av revbenen (:♥


svalor (?)

tassar (?)



Vill ha!


nattfotboll!

Hello! Ingen bloggning blev det igår , fast jag inte gjorde något egentligen. For ut på stan en stund med Emilia , var egentligen meningen att jag skulle fara till Ekenäs igår men blev inget av. Men det blir Ekenäs idag istället , nattfotboll! Är hela kvällen och natten där kommer hem imorgon nångång!

ph:jag!
Ni skall ha en underbar lördag !♥

lipgloss

Hello! Vanlig skoldag och hp efter det. Ikväll inte gjort så mycket , kusin Oscar och Moster kom hit en stund efter jag varit på hp ( de väntade tilika på att Fia hade dansat klart) Fina diskussioner :)
Kollat på Oc och skall börja läsa på förhör , huvudvärken stiger och stiger och sjukt i halsen har man fått , måste man bli sjuk just NU , opassligt ! Men flunssan brukar vara sån som kommer opassligt..

ph : jag 
lipgloss
Nu kolla på några avsnitt och sedan läsa och sova. Godnatt!♥