Det där med gott humör finns inte i mei

Godkväll ! Har inte varit på gott humör alls ikväll. For en svänga med Pernilla runt stan och pratade och det fan behövdes verkligen. !! Nu tänker jag fara och försöka sova. Önska mei lycka till med det..
Godnatt !♥

River flows in you

Jag lyssnar på Yirumas River flows in you. Den är så vacker, så där ont i själen vacker. Jag tänker på en hundratals saker jag vill berätta och få ut men jag har egentligen ingen aning om hur jag ska formulera mig om någonting alls. Jag känner mig stressad utav livet, utav att åren går och över hur jag ska hinna med alla de saker jag vill göra. Jag undrar hur ett år som är så långt kan vara så kort. Jag tänker tillbaka och funderar på vad jag hade kunnat göra annorlunda och hur det hade varit om saker inte blivit som de blivit.

De här meningarna skulle jag precis säga lika som Nathalie.*
Lyssnar varje dag på denna låt för den är så vacker..


Hemma again.

Godmorgon ! Hemma från kryssningen och hade riktigt kul med Emma ! Snygga pojkar överallt och gott skratt till ändel som bara skriker ut, som t.ex. "vittu kuinka hyvännäköinen perse" : DD


ph: jag

Idag har jag inga planer , tänkte kanske fara en svänga till Hangö men är inte riktig säker på den saken. Skall åtminstone snart äta , efter det får jag se lite vad som händer. 

Ha en fin fredag !♥


Heidåå !♥

Nu åker jag iväg och åka på havet ett litet tag! Bloggar på fredagen !
Ha det super !♥
Tumblr_lq43d5zor01qjlg5vo1_500_large

True !


Cute,kulit,quotes,so,true,,best,eva,words-2dd422cdf8237f2c8b90982eb70c95d4_h_large
296851_176996309050615_100002207405791_379231_1512834602_n_large


River flows in you

Hade en trevlig kväll igår med Emilia. Vi gick i det blåsiga vädret men sedan for vi in till Emilia. Kom hem vid tie tiden och satte mei vid datan och fick tårar i ögonen av all underlig känsla och lyssna på vackra låtar. Stängde av datan tidigare än vanligt och for lade mei , men somnade allt för sent.
Vaknade idag klockan nie , lagade något att äta och for ut och gå med hunden därefter. Nu kan jag lata tills det är mat. Sedan måste jag börja packa och fixa mei klar.


Hello ! Alla är olyckliga med att strömmen är borta medan jag är lycklig och har haft ström. Bara jag satt på mei andra kläder sticker jag ut till stan och träffa Emilia! Kanske jag blåser bort  ? haha neidå ! : D
Ha en fin kväll!♥

då och då och då

Hej ! Det var en tid sen , har havt så fullt upp nu på julen.
Julaftonen var jag med pappa och Maria. Först var vi till julkyrkan därefter for vi till farmor och farfar (dom var också med till julkyrkan) Hos farmor och farfar åt vi god mat och öppnade fina paket och drack kaffe. Därefter for vi till Marias föräldrar och åt god mat , öppnade igen fina paket och därefter blev klockan mycket så vi for hem. Var då 1 natt i Hangö.
På söndags morgonen vaknade jag halv elva och fixade mei klar och åkte hem till Karis. Och där bestod av julannandags middag hos mormor och morfar med kusinerna och mamma. Där vi hade kul + fick också några julklappar.

5745349_large

Idag har det varit en sån j*vla storm , träden faller efter hand , taken flyger och så vidare. Men jag som har varit lite lat har luggit inne under täcket och kollat på svensson svensson hela långa dagen. Men sen blev jag hungrig och ringde till mormor och morfar så nu sitter jag här och är mätt.
Ikväll har jag en liten planering men inte till 100% som vanligt! : D
Nu skall jag inte blabla mera så heihei !♥


All I want for christmas is you!

All I want for christmas is you !!
♥♥♥♥

GOD JUL !♥

Vaknade med många meddelanden i telefonen. Snart skall jag och mamma öppna några paket och sedan hoppar jag i duschen och fixar mei klar tills Pappa och Maria kommer efter mei då vi far till Farmor och Farfar och äta , öppna paket osv. Och sen på kvällen far jag med till Hangö.

Tumblr_lwo87illuz1qcmy8fo1_500_large

HA EN UNDERBAR JUL!!♥


Mielihyvää

HELLO ! ♥ Jag är GLAD ! Vaknade klockan 11 och cyklade in till stan och träffade Emilia. Kom hem klockan halv tre då också mamma kom hem från arbetet. Klockan sex var ulrikas efter mei och vi fortsatte resan till Svartå kyrka. Därefter jag träffade en person. : )


Nu skall jag ta och reda upp och paketera de sista paketen ! Det är så skönt med jullov !♥
Ha en skön kväll och njut : )♥

blåmärken , pryder kroppen XD

(syns inte så bra , men man ser dem största) XD
Detta blåmärke kom från att jag inte satte mei på en stol. Ulrika min kära vän dro bort stolen (som var inte meningen) Så jag ramlade på golvet och armarna tog o stolen och nu ser det ut så här! Autch : D
Haha ! XD
Snart borde kära Pernilla ringa ! HoppasHoppas vi far ut , orkar inte sitta här hemma nu ! .. = ] 

Ha en lugn kväll och inte få blåmärken !♥

nötter !♥

Har just kommit från stan , har varit och handlat med mamma och plockade med mei en påse med nötter ! OmnOmn !♥ Men har fått hicka.. : ( Hoppas den går bort förrän jag sticker iväg till gymnasiets julfest och sjunga med Lucia-gänget.

Fick också ett par uggs av mamma idag !♥
¨
Skall ta och fixa håret nu för om en timme sticker jag iväg ! = D 
Senare idag vid halv tie tiden , kanske jag far ut och träffa Pernilla , henne har man inte sett på hela 2½ vecka !! hemskt ! Hoppas bara att hennes humör och orkhet orkar bara ! ♥

 


YepYep

Bloggar hastigt före jag far till brankis och lussa ! Dagen har varit ganska slö , inte gjort något vettigt men inte skall man väl göra det heller sista dagen före jullovet , imorgon till kyrkan med skolan då där vi lucia gänget lussar ! ganska hemskt nog och där på kvällen för gymnasiet .. =s
Nu måste jag dra att dem inte beöver stå och vänta på mig ! Ha det fint !♥

grattis finaste ängeln !♥


Idag fyller finaste ängeln , han  vi alla älskar och vi har i våra hjärtan föralltid !
we all miss u !♥
ALF !♥


ny design

Ny design/header , tryck F5 om inte syns = )

ha en bra kväll!♥

tänker öppna min modersmålsbok!

: ( ♥

jag är rädd,orolig,ledsen,arg..och saknar de gamla tider..Saknar när du skickade på morgon och slutade när jag for och sova , vi var ärliga mot varandra och kunde prata om allt mellan himmel och jord. Vi träffades , bråkade på skämtskull. Jag var lycklig när du var nära mig !
NU är jag förstörd .. känner inte dei längre , vill bara ha dei tillbaka och få den kontakten vi hade förut.
Det går inte att glömma de minnen vi har haft och de orden du sagt till mig , du var för underbar och är det fortfarande , det går inte att glömma !.. : ( ♥

prov imorgon då..!

Hej ! Skoldagen var vanlig , efter skolan for jag till Emilia en stund och nu sitter jag här framför datan fast borde sitta med näsan fasst i modersmålsboken , men orkar f*n inte ! ...

några bilder från sello igår ! = )

 


shoppa ft. Krista & Patricia !♥

Satt och prata med Emilia till klockan halv tolv och vi båda behövde prata ut och så kom vi på att vi har exakt samma problem :// På måndagen far jag till Emilia och prata resten !

390059_232161346857693_110451292362033_559990_754296787_n_large

MEN IDAG far jag med mina kära vänner Krista och Patricia till Sello och köpa lite julklappar ! : D Kommer hem vid 7,8 tiden ikväll så bloggar efter det !


Ibland älskar vi självlockigt hår !

Har varit ute och gått / duschat / lekt med hunden idag ! Har inte haft så kul med min hund på länge så nu är vi båda nöjda ! När jag kommer in har jag alltid självlockigt hår och idag blev det så att jag älskar det ! : )


Ikväll tänker jag njuta med glögg och nybakade julstjärnor ! Kanske tar och tittar på någon film. Tar och tänder ljus och sedan myspys hemma ! Ha en skön lördagskväll !♥


Sticker iväg ..

Sticker snart iväg till kyrkan för att sjunga med Lucia gänget ! Skulle hellre vilja sova och lata resten av kvällen. För har inte sovit något alls inatt , så närverna är på låg nivå.. !

Säger Hejdå !♥

Lucia ! : )

Hello ! Nej har inte glömt bort att blogga har haft fullt upp med Lucia och blivit ganska lätt trött av det. Men fint går det för oss alla vi har fortfarande några uppträdanden kvar men hastigt är det undan.
Vi lucia gänget hade några uppträdanden idag på morgonen därefter vi for till skolan. Här på kvällen har jag varit in till stan och slöat hemma. Tänker så småningom klicka på tv:n och sitta där och vänta tills mamma kommer hem.
Ha en skön onsdagskväll !♥


Patricia är min vän !

Patricia är en glädje spridande vän och är helt otrolig person ! Kommer bli en sån JÄTTE bra söndag då jag far både med Patricia och Krista till Sello och shoppa ♥


Ni är underbara !♥

Hello ! Igår hade jag en otroligt bra kväll/natt ! Mycket skratt och prat som behövdes verkligen till oss alla. Anden i glaset & blody mary och kollade film höll vi också på med.
Klockan fem kom vi överrens att vi far och lägga oss och vi vaknade klockan halv åtta för att vi skulle hinna med 9:10 tåg hem till Karis. Därefter jag for till kyrkan på hjälpledarutbildning. Inte mycket sömn så var/är väldigt trött. Sovde 4½h när jag kom hem !


©Nise

Nu tänker jag klicka på tv:n och sitta där tills jag somnar igen!
Godnatt till er fädigt !♥



Bilder från igår !

Eftersom jag är dum och glömmer kameran hemma så jag fick lite bilder 
av Nise som jag lägger upp.




Tack för en underbar kväll/natt !♥

 


Fart i benen !

Godmorgon ! Vaknade allför sent idag borde ha vaknat tie men hoppsan klockan är redan elva. Nu skall jag äta morgonmål , städa huset , söka krista från tågstationen , handla , fixa färdigt allt !

Tumblr_lvrexu1dh01r2qse9o1_500_large
Nu blir det fart i benen ! Ha det fint !♥

 


Blåsiga staden Hangö !

Sitter i blåsiga staden Hangö ! Pappa är på jobb och jag skuttar omkring i huset och har humöret på topp! Planerar lite för imorgon!♥ 
Ikväll kanske jag far ut en svänga , får se lite , kanske man blåser bort ;s För det blåser MASSOR ! Skall nu ta och fortsätta med att skutta omkring i huset med dunkande musik ! 


Ha en skön fredagskväll !♥

Fick ett paket (;


15 år idag !


YEEE !♥

Idag klockan 18:42 blir jag 15 år ! Några gäster sitter här och dricker kaffe. Men snart lämnar jag dem och far på Lucia övning till församlingshemmet. Är jätte trött idag så skulle absolut inte orka med någonting ! ;s

Hörs mera ikväll !♥


Skol-innebandy

Skol-innebandyn gick väl helt okej fast missade 1 match tackvare Ekenäs "tränare" Spelade gemt andra matchen och tredje förlorade vi. Imorgon är det också en stor dag för mig ! Skol-innebandy turnering andra dagen , vi kommer ge dem + fyller år , litet kalas före lucia övning i församlingshemmet. Ulrika blev vald till Lucia GRATTIS till henne !♥

ph:jag (julkänslor i kroppen)
Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa tidning sedan blir det sovdags
GODNATT !♥

Snön är häär !!

Godkväll ! Städat , joggat och håller på att packa har min dag sett ut. Imorgon klockan 10:45 startar bussen till Helsingfors , men vi hamnar endå fara till skolan klockan nie , tycker det är dumt för när vi kommer hem 7 på kvällen.


ph:jag

Jaa ! Snart blir det läggdags men före det måste jag packa allting klart ! Blir en väldigt tidig morgonväckning för mig ;s Men säger Godnatt och Sov Gott till alla bloggläsaren nu !♥


Nu och förra året !

Hello ! Ny vecka här igen och måndagen har gått rätt så snabbt framåt. Imorgon är vi lediga från skolan för det är ju självständighetsdagen! Onsdagen och Torsdagen blir det ingen skola heller eftersom innebandy skollaget drar iväg till Helsingfors nånstans och spela ! Och så får vi inte glömma att JAG fyller år på torsdagen (;


ph: jag ( från förra året )

Ikväll skall jag kolla på film och dricka glögg ! Imorgon får jag SOOVA hur länge jag vill , sköönt ! ♥


Homework

Hello ! Vaknade klockan elva och for ut med hunden. Just nu sitter jag hos mormor och morfar och fixar lite läxor jag behöver printa ut. Fick höra av mamma att klockan 8/9 tiden skall jag vara beredd på att fara ut med pernilla! YaY!
Nu tänker jag fortsätta med mina läxor!

Tumblr_lvhnz1h1ps1r7pz42o1_500_large
HeiHei!♥


goodnight !


One Direction ♥


lördag

Hello ! Vaknade klockan halv tio och fixade igång mej och for på julföreställninig där jag uppträdde och därefter for jag hem. Här sitter jag och gör inget nyttigt alls. Borde fara ut och göra något ! =s Men jaa..

Tumblr_lvmp1vlrlj1qjel7do1_500_large

Får se vad jag hittar på ikväll ! Vad skall ni hitta på ? =)

Inte så dålig fredag heller !

Pernilla spammade mig på msn , jag var och kollade tv , pernilla ringde till mig och sa att jag skulle dra mej till abc. Dit for vi och sitta och cruisade i stan ! Inte så tråkig fredag som jag trodde ! Men nu skall jag sätta på mig skor och fara ut med hunden ! Sedan blir det sallad och jag tittar på tv resten av kvällen !

Ha det fint !♥

Chillar ensam ikväll !

Hello ! Hemma från en långsam skoldag. Ikväll blir jag ensam hemma när mamma far till Ekenäs , så får ta en kväll med mig själv och hunden. Tänker gå igenom lite grupparbeten osv. Att jag inte har sån stress i sista minutrarna.

390790_10150397394053915_161162533914_8531687_762384373_n_large
Ha en skön fredagskväll !♥


Hej ! Det var en tid sen , beklagar ! Har så mycket uppgifter som måste lagas klart och varit med kompisar. Idag efter skolan for jag och mamma och äta till mommo och mofa. Där efter kom Emma till mig en stund och vi kollade på Despicable Me , den är så söt och rolig !♥
Har också nyss lagat engelska uppgifter och snart blir det så småningom läggdags ! 



Godnatt till er säger jag då !♥