nati

Finska läxan gjord och nu sitter jag här och lyssnar på lugna låtar som gör att man får tårar i ögonen.. Borde byta låt ? Njae ! Tänker snart ta och söka mej till sängen. Före det prata lite på msn. Imorgon inga planer förutom skola då.

Hon här borde jag ta en dag och träffa , Fia kusin !♥ Bli frisk !!

...

Hej ! Hade ingen ork att blogga igår. Idag har det varit regn hela långa dagen. Efter skolan for jag till zaida och därefter for vi på dans. Sitter som bäst och gör finska läxan.
Väntar ännu också på mitt hm paket  beställde det för en vecka sedan men nej inte kommit så måste vänta ännu.
Vad till säga ? Inget , tänker göra färdigt min finksa läxa och sedan en stund här därefter sova !

Ha det bra !♥

Vad är värt ?

Hej ! Skoldagen och danslektionen undan. Nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Sitter och funderar på allt möjligt igen en gång.
Killen - Kom så går vi.
Tjejen - Har du med dig allt?
Han tar tag i hennes hand och säger - Nu har jag det.♥
-
när personen man älskar av hela sitt hjärta ber en dra åt helvete... vad ska man göra då när man inte kan sluta tänka på honom... när man mer än allt annat vill känna hanses närhet igen...


Skall väl ta tandborsten i handen och krypa in i täcket och sova tills väckarklockan ringer. Imorgon är det hp och föräldramöte på kvällen. Kan inte följa med på föräldramötet och troligen behöver vi elever följa med. 
Men nu tänker jag dra!
Hejs !♥

Säger det färdigt !

Hej ! Hemma från hjälpledar teorin. Tänker nu fortsätta med att laga läxor och sedan och sova.

Så Godnatt färdigt här !♥

Blött ?

23858784_large
Helloo !
Hemma från skolan och cyklat hem i ösregn så här sitter man med vått hår ! Skall snart äta mat och klockan 18.00 sticker jag iväg på hjälpledar teori ! Så missar hp idag. Resten av kvällen är läxor , kommer nog ett inlägg när jag kommer hem från hjälpledar teorin ! 

Ha det underbart !♥

Inte det första man säger !

Hej ! Nu på kvällen har jag varit för det mesta ute. Varit först ut på lenk med Laku och sen kom jag 15min in och sen ut och springa i skogen med Laku att hans energi far till noll (; Så nu är han helt slut.

Nu skall jag ta och plasta ett häfte till skolan och sedan bara lata framför datan före det blir läggdags. Imorgon börjar en skolvecka igen ! Kulkul !

Ha det bra !♥

 


Hos Pernilla !

Hej ! Vaknade klockan tie. Vi steg upp och lagade oss klara. Följde med och åka med Pernilla vi förde alltså Lina och Nicole till Tenala. For via Sale vi fortsatte tillbaka hemåt. Nu sitter vi båda här med datorerna och ser på film.
Snart skall jag o Pernilla fara till butiken igen och köpa fisk till katterna xD  : D

Men nu skall jag inte ta o tala en massa skit !
Håller tummarna för fotbollstjejerna idag som spelar ! Lycka till !♥

Hejs!

möi

Hej ! Sitter här med Lina i hennes rum. Pernilla hon feida mej och stack iväg till daniels. Så kommer att sitta här med Lina (: Vi har pratat en massa och nu gör vi inte så mycket. Är på världens bästa humör med andra ord.. Så ja vad kan man här. Inte gjort så mycket idag varit en svänga med Pernilla och Lina och åkt bil. Jeje . nu skall jag sluta tala en massa här !
Hejs !♥

Håll humöret uppe !

Godmorgon  ! Skönt att sova längre idag men blev försvånad att klockan var bara tio. Ätit morgonmål och just nu sitter jag och chattar och hör på musik och håller humöre uppe ! 
Har lite planer tills idag , skall städa åt hamster och fortsätta med att städa mitt rum. Därefter börjar klockan vara ganska mycket så hoppar in i duschen och fixar mej klar och sedan sticker jag iväg till pernilla ! Där jag kommer vara övernatten ! Härligt !♥
Humöret på topp , jess ! Nu sitta här till elva och därefter städa ! 

Ha en underbar dag!♥

Håll humöret uppe , ni klarar er !Kram !♥

nu film

Hej ! Skoldag och efter skolan blev jag en stund i stan med Emilia och Sara. Sen dess inte gjort så mycket. Hur skönt är det inte med fredag ? får sova länge inatt / imorgon. Det har jag längtat ivarjefall efter.

Skall nu ta och förflytta mej till vardagsrummet och kolla på någon film. 

Ha det fint !♥



Väntavänta !

Hello ! Ikväll inte gjort något suttit och latat och haft täcket ovanför mej. Älskar vänner som bryr sig ! ♥ 
Ja , imorgon börjar vi med gymnastik där jag inte tänker vara med pga flunssa. Så får se vad läraren säger vad jag skall göra istället. 


Beställde från hm några kläder och väntar,väntar,väntar på dom otroligt mycket. Nu skall jag flytta mej till vardagsrummet och kolla tv en stund sedan och sova !

Hejs !♥



I love you so much it hurts !


Hej !
Skoladagen gick lite sådär kände mig riktigt trött och orkade knappt något , for till hälsosystern och vägde mej och mätte temperaturen då jag hade 37 alltså lite feber men fick inte gå hem. Kom hem efter skolan och har sen des suttit vid datan och vilat lite. Skall inte göra något ikväll skall bara sitta inne. 

Ha det bra !♥

nati


Hej !
Varit i skolan , till emma , dans och på hjälpledar info. Och nu är jag trött och tänker gå och sova snart. Imorgon är det torsdag och tänker inte göra något tänker ta och vila mig , kanske flunssan minskar en aning. Fast ju bara snuva o lite pipiger hals. 

Nu nati !♥


dödstrött och hungrig !

Hej ! Skola , efter skolan till Emma och därefter dans halv sju. Nu äntligen hemma och är dödstrött och hungrig. Måste ta något och äta. Gjort läxor , jupp. Nu tänker jag sitta en stund här och sedan gå och sova ! 
Men nu laga något och äta ! 

Hejs !♥

Glatt humör hela långa kvällen !

Hej ! Ikväll har jag varit på dans , uhjee , men var inte med för har snuva , men tänker vara med imorgon , MÅSTE , kände mej helt dum när jag inte var med idag. ÄR helatiden sjuk alltid då när skolan börjar och på våren hela tiden.. 


ph : jag !

Klockan är halv elva , huhhu . Är inte ett dugg trött sitter här och planerar dagarna ennu. Borde nog fara i sängs snart. Imorgon till Emma efter skolan och sedan på dans med henne . KUUL ! : D

Nu tänker jag skutta in i täcket ! Sov Gott !♥



Snyggt !

Hello ! Skoldagen över , fixat en prao plats och köpt ett bord. Nu sitta här tills det är mat och klockan halv sju tiden iväg på dans men kollar bara på eftersom jag är flunssig !
Tror jag går och vila en stund före maten känner mej helt tung i huvudet.. 

Hej Hej !♥


Kvällen fick planer !

Halloo ! Ringde mormor efter maten och de var påväg till Tenala så följde med ner och säga adjö till Heidi som for idag klockan sex tiden tillbaka till Gotland. Efter det for jag en stund till mormor och morfar för att printa ut en bild.
ph : jag !
Skall nu lyssna på musik och fixa mitt modersmål häfte. Sedan blir det väl sovdagd tidig väckning imorgon och iväg till skolan ! Ny vecka fortsätter. 

Hejs !♥

 


Glad är man !

Heeyy ! Lyssnar på musik och har humöret på topp. Skall inte göra något speciellt idag heller så kanske tar cyckeln och drar iväg någonstans. Hörs nästan som en plan (;
Den här låter har jag suttit och hoppat till idag ! Frågan är värför jag är så glad , jaa aa ? öhöhö. 
Snart kommer min mor hem från jobbet då hon lagar mat och därefter troligen sticker jag iväg någonstans.



sådär bra mådde jag igår när jag fixade 
en t-shorta till topp ; D 
Nu skall jag vänta på maaaat !

Ha det fint !♥



Godkväll !
Klippt håret i små våningar till fluff och beställt kläder , det har jag hållit på med ikväll.
Just nu sitter jag och hör på musik , chattar och kollar gamla bilder ! Imorgon är det söndag , planer ? absolut ingenting får se igen då hur dagen börjar. Nu fortsätta med det jag gör. 

Hejs !♥

ph : jag!

Godmorgon !

Tumblr_lb1werqpsj1qbfyz2o1_500_large
Godmorgon !
Vaknade klockan tolv ungefär. Sovit klockan runt (y) Idag vet jag inte vad jag skall göra får se lite än.
Skall väl ta och fixa igång mej och se vad man hittar på efter det ! 

Vad skall ni göra idag ?  Ha det bra !♥


moro !

Hej ! Vanlig skoldag och är trött. Skall snart ut med hunden och sedan fixa igång till halv sju då jag sticker iväg till abc. Skönt med fredag , sovmorgon imorgon och bara ta det chill.

735-6_large


moimoi

Var in till stan med madde där vi träffade mähönen , nise o pinja. Madde for för nån timma sen oc här sitter jag och äter kvällsmål och är snart påväg och sova. Imorgon bitti har man gymnastik ! kulde ju.
Snart Nati !♥

Några låtar !


Madde här

Hej ! Trött efter en skoldag igen efter skolan for jag och madde och äta till kpk och nu sitter jag vid datan och hon talar i telefonen. Vet inte än vad vi skall hitta på får se lite.  Soligt väder så ut far vi nog troligen : D
Nu ut då ! : )
Tumblr_kxgaw2dl1p1qzmcwlo1_500_large

Älskar !


Tumblr_lc2th2zu4b1qd8cb2o1_400_large

 

Tumblr_lmyuq8ct391qlaabdo1_500_large
Vill skaffa ! 
Men passaa blått ? 
Blont passaa de vet ja ;D





Trött eller vad ?

Hallo ! Riktiga första skoldagen över , vilken trög/långsam dag .. Hoppas någolunda snabbare dag imorgon ! Ikväll tänkte jag fara ut men nej är helt död efter skoldagen så det får bli. Skall nu ta och plasta böckerna , får se om det lyckas eftersom inte gjort det på länge.
294227_104208699681624_100002774841489_28047_4459319_n_large

Nu drar jag iväg , hejs !♥

 


Nayer feat Pitbull & Mohombi - Suavemente


Bara några dagar kvar med andra ord !

Hallo ! Första skoldagen över , jaa vad kan man säga lika trögt som vanligt händer inget nytt , nya sjuor .. Vad blir bättre ? Nej inte skall jag säga så , helt naais säkert ? xd Några dagar kvar till sommarlov ännu ! ; D
Ikväll har jag varit med Elin i regne och i åskvädre  : D Nu äta något och sedan börja fara och sova.

Hejs !♥


Nati nati !♥

Vad gjort , vad göra ? Har inte gjort något ikväll kollat tv och varit vid datan och varit en svänga ut. Nu ta något och äta och sen och sova. Imorgon upp sju. jeje. Härligt att skolan börjar .. kanske inte direkt . 

Godnatt alla !♥

ph : jag

Du var så mycket

Godmorgon , vaknat klockan nie som var ett problem , orkade inte stiga upp. Men imorgon börjar skolan igen då. Kan inte fatta att det är imorgon. Och höst,vintern är påväg tillbaka hänger absolut inte med ..

Nu borde man ta något att äta , fast inget finns. Regnigt väder så blir att städa lite lådor och sånt. 

Ha de fint !♥

 


Ny väska !



En natt hos mommo o moffa !

Godkväll ! Har varit hela dagen och kvällen med käre kusin Fia. Har nyss lackat naglarna och fryser. Blir en natt hos mommo o moffa med kusin. Vad säga till ? : ) Varit på Ank-race där det inte hände så himla mycket. Mitt nya smeknamn : sniff .. skojj de ju
Nu skall vi ta och kolla film !
Hejs !♥
Tumblr_lo16nnlvb41qedcspo1_400_large

Kulkul !

Godmorgon ! Vaknat tidigt och nu äta morgonmål sedan hem igen , kulkul. Bloggar mer hemma ! 

Ha det fint !♥

Say brr..

Hej : ) Suttit på soffan och druckit saft hela kvällen. Trött som f*n betyder snart och sova nog. Skall tidigt upp imorgon igen. Löven håller på att falla , det märkte jag idag ;o Sorligt , betyder att det börjar bli höst och kalla nätter och dagar tillbaka. brr.. skakar redan ... nu ta och spela något spel med de här personerna i huset. 

Ha det skönt !♥



..

Sitter i bilen och är påväg till Ekenäs blir där tills imorgon ! Bloggar mera senare !

...

Vaknat nie , gjort inget sen dess ! Ska inte göra något idag , nu far jag hejs !

lol


Köptes igår !


Planer hela dagen / kvällen !

Dagen har bestått av en härlig dag med mamma i lojo ! Det är inte alla dagar man har såna.
Kvällen har bestått av att chilla med pernilla och talat en massa. Men så bra som jag är har jag fått 2 personer på bättre humör ! Klockan slog 00.00 nu och det betyder läggdag. Imorgon upp nie ! Håll tummarna för det !

sov så gott !♥

ph :jag !

GÄSTBLOGG!

HALLO HÄÄÄJJ !
Pernilla som gästbloggar jennys nu ;) Här sitter vi och har tråkigt hos mei.
Konstigt väder, allt är konstigt. Men ni vet, Jenny hon piggar upp alla ;) bästaste Jenny! ♥

Flipped !

Jag och Pernilla kollade på filmen Flipped . Den var både bra och underlig när det hoppade fram och tillbaka.



Svamp , check !

Det sägs att det finns svampar i skogen. Så fiffig som jag var satt jag skorna på och gick i skogen mer än en timme. 
Svamp i påsen , skavsår , nya myggbett blev det nog. Nu njuta med blåbärspaj.
Efter jag ätit min blåbärspaj tänker jag cykla iväg till kära Pernilla. 

Ha en fin kväll !♥

Ändring !

Ny header ! Blev uttråkad och tyckte att nu behöver jag verkligen en ny header.


vad tycks ? : )



!

Nu städa reda upp garderoben !

bild : google !


Ny hylla på väggen !

Morfar kom klockan ett med hyllan och spikade upp den. Nu är väntan på bordet vi kommer att köpa.


Dag 6 och 7

Dag 6.
Min bakgrundsbild på datan !
Dag 7.
Tv serie du är beroende av !
Oc och ibland kollar jag på glee.

Jau sa man !

Hej jag lever , orkade inte och hann inte blogga. Men nu är jag hemma i Karis igen. Skall snart kolla på OC som kommer om en halv timme. Är trött och tänker inte göra något extra. Skall ta och sopa iväg min soffa till mammas rum och imorgon kommer dit en hylla. Men nu lata resten av kvällen !: D

Hejs !♥

Weeii ! : D

Om 25 minuter till tågstationen efter Lina : D Weeii !

: )

Godmorgon ! Vädret lite svalare idag och jag sitter som bäst och kollar lite tv och skall riktigt snart gå effter morgonmål. Idag kommer Lina till Hangö och hon kommer bli här övernatten till imorgon. 


Bloggar mera ikväll !



mysigt med andra ord

Amor-c835f306efd8bfcefa5d4b2eece39787_h_large
Hallo !
Här sitter jag och har det rätt skönt. Det regnar och det är mörkt och sitter med en godisskål framför datan/tv. Kom nyss från bastun som var super skönt. Nu skall jag ta och kolla tv resten av kvällen , far snart efter lite glass åt mej , nomnom. Har fått huvudvärk nu på kvällarna som inte är riktigt kul ;s Bloggar ett inlägg före jag far och sova.

Hejs !♥

Moves like jagger !

Godmorgon ! Här sitter jag nytvättad och har full stress att hinna till klockan halv ett. Skall till Hangö idag med tåg. 
Måste fixa mej och packa och ut med hunden ennu. Men månne jag inte hinner ? Vi får hoppas det. Vaknade med huvudvärk och kunde inte ens stå för det bara snurrade. Men nu bättre. 
Nu fixa mej klar , inlägg mera senare ! : )



Vad är det nu här .


ph :jag
Godkväll !
Sitter här på min stol och har en penna i handen och skriver en massa på ett litet papper. 
Vet inte riktigt vad jag skall göra men har ju ett papper som löser det , haha. 
Suttit och tänkt på att det är bara 10 dagar kvar tills skolan börjar , kanske en liten längta dit , får träffa kompisarna som man inte sett på hela sommaren. Har lust att skriva ett väldigt långt onödigt inlägg men jag skippar det. Så det får vara riktigt bra med det här onödiga inlägget ; D

Ha det bra !♥


ph : jag


Dag 2. Din profilbild på facebook


Snart ut till stan

Godmorgon ! Vi var hemma klockan halv två och ändrade planer blev det också så jag sitter inte i sköldargård utan hos mommo och moffa. Vaknade halv elva och åt morgonmål. Nu håller vi på att fixa oss och sedan hoppa in i bilen och fara till stan. Bilder från igår kommer ikväll nångång.

Tumblr_lpgymy11ue1qb8ikqo1_500_large
Nu skall jag bara ta en titt på facebook och sedan skall jag fara ut.
Bloggar senare ! Hejs ! ♥


Outfit today !


(och så måddes toppen skrynkla sig -.- )
tröja : Only
top : hm 
shorts : ginatricot


Dag 1 - dina favorit låtar

Just nu är det :


Har egentligen inga favorit låtar för hör på de mesta.

15 dagars lista !


ph : jag !
Godmorgon ! Vaknade halv elva tiden och suttit och fixat på datan och sett på tv sen dess. Ikväll blir det somsakt kräftskiva i prästkulla. Så skall börja se vilka kläder man skall sätta på sig och sånt. 
Nu vänta på att mamma kommer hem och sedan äta. Nu ut med hunden.

Hejs !♥


Tänkte nu börja med 15 dagars lista. Tog den från emmas blogg : )
Dag 1. Dina favorit låtar .
Dag 2. Din profilbild på facebook .
Dag 3. 2 nya sanningar om dig .
Dag 4. Snyggaste kändiskillen .
Dag 5. Dina favoritfilmer .
Dag 6. Din bakrundsbild på datorn .
Dag 7. Tv-serier du är beroende av .
Dag 8. Högsta önskan just nu .
Dag 9. 2 låtar du aldrig tyckt om .
Dag 10. Bild på dina kläder just nu .
Dag 11. Din telefon .
Dag 12. Bild på dig och din bästa vän .
Dag 13. Dina favorit bloggar .
Dag 14. Vilket språk skulle du helst kunna .
Dag 15. Bild av dig och skriv 3 bra saker som har hänt under de senaste 15 dagarna .


Bilder från ikkala !


Där var några bilder från Ikkala när vi solade på gården , tog inte så många bilder. 
Bild 1 : nise
Bild 2 : kort
Bild 3 : jag

Super8

Godkväll ! Hemma från Ekenäs. Vi kollade på Super8 på bion och den var både rolig och spännande. När jag kom in lagade jag något och äta och just nu sitter jag som bäst och hör på nrj nettiradio som vanligt och chattar.

ph : jag !
Imorgon kväll sitter jag hos gudmor,gudfar och kusinerna på kräftskiva. Kommer bli säkert riktigt roligt. När vi har varit där tillräckligt länge så åker vi till sköldargård där vi kommer att sova. Men kommer nog att slänga in ett inlägg på natten nångång eftersom jag tar datorn med , såklart ! 
Lite sjukt i halsen har jag ännu ;/ hoppas det inte blir värre fast lite bättring nog men på kvällen blir det värre. ;/
Men nu hejs !♥

 

 


rubrik .


ph: jag !


Hallo ! Nu städat , fixat mej och var nyss ut med hunden. Nu håller jag på att laga mat och klockan 16.40 är Saras här efter mej då vi åker iväg till ekenäs. Har inte sett henne på en evighet så det kommer bli kul.
Bloggar när jag kommer hem ! : )

 


Hemma och är dödstrött !

Godkväll. Vaknade klockan halv ett med nise då vi for och solade på gården en timme. Åt , for till stranden , åt lite glass och därefter startade vi hem mot Karis. Hann setta ner mej i 5 minuter så skulle vi iväg på kalas. Nu äntligen hemma. Sitter och hör på musik och chattar. Imorgon inga planer vad jag inte kommer på just nu men.
Bilder kommer imorgon , orkar inte lägga in de på datan nu. Är väldigt trött , tror det blir att fara och sova snart.
Ha det fint !♥

Ikkala !

Hej ! Ändrade planer blev det. Telefonen ringde och jag fick bråttom att fixa allt. Så nu sitter jag som bäst i Ikkala med Nise. Vi har luggit på stranden och en stund på gården så lite bränd blev man ju : ) Riktigt snart skall vi börja laga mat åt oss. Men bloggar mera imorgon när jag kommit hem.

Ha det fint !♥

Bättre än vad ?

Godmorgon ! Sovit väldigt oroligt inatt. När jag vaknade kände jag mig sjuk och mätte temperaturen men hade normal. Idag skulle jag fara och kolla prao vecka men gör det imorgon har ingen lust alls att cykla iväg dit nu. Ikväll nångång skall jag träffa Pernilla.
Nu skall jag ta och äta mat. 

Ha en fin dag !♥

Mulet väder påväg !

Hej (: Förlåt att inte bloggat. Vaknade klockan ett och åt mat och cyklade iväg till mommo och moffa. Där jag tvättade cykeln och mommos cykel och vattnade blommorna. Nu är jag hemma och helt ensam de andra är väl ute och går. Ikväll kanske ennu ut en svänga.

Saknar en person väldigt mycket !



Nu börjar det bli riktigt mulet ,gråa moln. hmm , börjar säkert regna. ;s Så kanske det inte blir något att fara ut mera. Sätter kanske ner mej och pyssla med något kul , reda upp loppis saker ? värför inte (:
Ha det så fint ! ♥