yeeaa !

Hello! Fyyfan vilken kväll/natt jag har haft , tack igen en gång för kvällen/natten ♥ Kom hem tidigt till Karis och har bara sovit och sett på filmen Mean Grils 2 , tror jag tänker söka upp en film igen och lägga mei i sängen tidigt idag , är så trött. Imorgon blir det att öva på danser och säkert chilla ute i stan (?) Men det ser vi sen.
397180_375675725779920_100000124862424_1662264_2026821844_n_large
Ha det bra !♥

FREDAG ♥

Hello! Sticker snart iväg till Ekenäs och träffa underbara personer , far till Larisza övernatt ♥ Om en kvart far vi efter Zaida som skall också till Ekenäs sedan blir det bara chill. Inget mera , vi hörs imorgon när jag kommer hem
Ha en underbar fredag ♥

filmer

Hello! Kom hem från skolan tidigare idag. For direkt och sova och vaknade nångång tre tiden. Har inte gjort så mycket kollar 2 filmer och försöka proppa mat i mig.
Imorgon måste jag nog tillbaka till skolan. Nu bara vänta tills klockan blir till sovdags.

Heihei ♥

chill + stress

Hello! Skoldagen, inget att berätta förutom tog några bilder men har inte hunnit lägga in dem än. Men imorgon gör jag det. Efter skolan for jag till Emma före dansen. Där efter blev det chill med Pernilla, Becka och Rasse. Gjort hälsokunskap och haft stress.
Nu och sova , godnatt ♥

chic

Hello! Skoldagen var som vanligt. Vilat,läxor och varit på hp här på kvällen. Snart blir det sovdags igen. Stressen bara fortsätter. Inget till blogga har haft inspiration till 0 till allting :s konstigtkonstigt.
Tänker ta en tidning i handen och lägga mig i sängen så slutar jag kvällen.
Nei men nu och sova , Godnatt ♥

stress + slutarbeten

Hello! Var svårt att stiga upp idag men hoppade in i duschen och piggnade till. Dagen har varit lite stressig. Borde ta och lugna ner mig igen. Efter skolan blev jag på stan en stund med Madde och därefter på hp. Blev en liten stund ute med Pernilla och som bäst håller jag på med hälsokunskaps slutarbeten. Detta är väldigt stressigt.
Imorgon får jag sluta 1h tidigare från skolan.
Sedan måste jag ta mig i kragen och bara fortsätta med slutarbeten. Måste ha allt i tid klart att jag kan sedan bara pusta ut all stress.
Tumblr_leuqvs4fp01qa4th6o1_500_large_large
Men nu skall jag inte babbla om min stress..haha , nu skall jag fortsätta med detta , ha det bra !♥

sorry for party rocking


Igår var det en awesome kväll/natt , Tack!! ♥
Kom till Sköldargård med Zaida , vi vaknade mot halv elva tiden och
nu är klockan redan 15 , klockan har ändrat 1h framåt. Snart skall vi börja packa ihop oss och åka hem till Karis.
Kvällens planer är oplanerade kanske bara lata efter all vakandes och så.

Ha det bra !♥


någo + någo :D

Hello! Hade en otroligt rolig kväll ♥ Och idag får man se vad som händer kanske ännu bättre. I Ekenäs kommer jag vara åtminstone hela kvällen och natten. Men nu måste jag fara och äta och sedan kanske iväg (?)

Ha det bra !♥

Fredag !!


Friday feeling ♥
~
Idag blir det chill runt raseborg , börjar kvällen med lite mat och efterrätt och väntan till klockan slår 7/8 då jag sitcker iväg med härliga människor någonstans.
Ha en bra fredag !♥

...

Hello! Var hemma från skolan igår men mår inte något bättre idag men eftersom vi har prov idag måste jag fara och skriva det. Såå. snart iväg då.
Ha en bra dag !♥

Nu design , tryck F5.

Hello! Skoldagen var sådär som vanligt. Efter skolan for jag till Zaida före dansen efter det blev det hjälpledarmöte och nu hemma och fixat ny design och header till bloggen. Inte direkt nöjd men blev trött på det gamla fixar det sista imorgon :) Vad tycks hittills ? :)
Skall snart fara och sova , humöret till 0 och flunssan är påväg.
Nu heis !♥

huhhu ♥

Hello! Vilken kväll , Pernilla och jag fick tråkigt i Karis så körde till Ekenäs och var på en liten äventyr för vi skulle söka vart R bor. Och jag som är bra visste. Chillade runt stan och hos Beckas , där Becka lämnade oss och for ut på länk. Medan jag , P och R blev hos beckas och chilla , facerape hit och dit.. Som gått nu till rykten man fått nu höra senare på kvällen. skojj.. människor är härliga imellan ♥
Tumblr_ly89l4mztr1r69yzyo1_500_large
Nu skall jag snart gå och sova med hård huvudvärk efter en hurja bra kväll :D
Ha det bra !♥

sådär hastigt


Hello ! Hemma från skolan och åt lite mat och nu sitter jag och chattar med massa tröga personer ♥
Skall snart ta en bok i handen och läsa sedan ut på deit med tröga Pernilla.
Det var det nu heis :)♥

illamående och huvudvärk.

Snart bär det av att fara till skolan humöret är inte på topp mår illa och huvudvärk..men måste fara till skolan med lite ärenden osv.. yeea ! Ha en trevlig dag hörs ikväll ! :)

stress..

Hello! Här var det väldigt dött ! Fredagen var jag ute med Pernilla och fler. Kom hem sådär passlig tid och for sent och sova. Lördagen for vi till Maddes på kvällen och kom hem ganska sent och for och sova sent. Söndagen upp tidigt och iväg till kyrkan och därefter tillbringade jag hela dagen och kvällen med kusin Oscar. 
Sådär såg mitt veckoslut ut. Och så var vi tillbaka till en måndag som snöade idag på morgonen , trodde verkligen att våren var påväg men nu har det ändrat till regn. Skola efter det tog jag 1h sov stund och sen dess läst på Samhällslära prov som vi har imorgon , men funderar på om jag har feber eller inte , känner mei så kall och illamående. Skulle inte hinna med något som heter sjuk , just nu... En massa prov/föredrag/slutarbeten måste göras..

Nei men nu skall jag sluta rabbla upp en massa och fortsätta läsa på samhällslära.. :)
Ha det bra !♥

Grattis !♥

Idag fyller Sara 18 år , ett jätte stort Grattis till dei !♥

du e söter ♥

En fredag igen ♥

Hello! Fredagen har kommit igen , skönt. Blir en deit med Pernilla och kusin Oscar kanske följer med oss. Åt just mat och nu reda upp rummet före jag sticker iväg. Något nyttigt måste man ju göra här i huset än att sitta och se på Oc hela tiden :)
jag och pernilla ♥
Ha en skön fredag !

Grattis morfar

Hello! Vanlig skoldag över igen. Gick hem med Sakke så sitter hos mormor och morfar nu. OCH Idag fyller käre Morfar år , GRATTIS ! ♥ Middag bjuds det på här hos dem då, nomnom :) Nu skall jag fara och sätta mei vid bords och vänta på kusin-familjen.
Ha en bra torsdag !♥

prov

Hello! Bloggade inget igår eftersom hade fullt upp med att läsa på engelska förhör och matematik prov som gick riktigt bra. Varit på hp och kollat Oc här nu på kvällen. Har nyss ätit lite kvällsmål och skall väl sådär småningom börja fara och sova.  

ph jag!
Ha det bra !♥

parfym


Denna god-doftande parfymen fick jag av Maria när jag var till Hangö :)
Tack :)

Gårdagen : Ekenäs

Hello! Blev inget bloggas igår för var hela dagen/kvällen i Ekenäs. Och där träffade jag Elin och Aku och J. Vi hade skit-roligt :)♥ Skulle komma hem med halv tians tåg men det hade blivit avbrutet så viste inte riktigt hur jag skulle slippa hem ringde till den ena och den andra tills jag hamnade ringa Pernilla , som var tydligen påväg till Ekenäs med Daniel och Jens så slapp hem med dom :)
IDAG blir det chill med Pernilla , fint väder så kameran tar jag med!
Ha en underbar söndag!♥

Web

Ibland har man verkligen tråkigt och tar 1000 bilder men ingen blir lyckad :D

Hello! Sovit , ätit , gått til butiken och nu lata. Har inte gjort så himla mycket idag. Tappat bort plånboken har jag också lyckats med men pappa hittade den i bilen. Nu blir det väl bara väntan på maten och sedan packa och sedan iväg med tåget. (:

23c990e9a63a_large

music


the boys who ♥


påminne

Hello! Påminne hela dagen från 09.30-14.00 Roligt och fint väder att man inte kunde önska dagen bättre! Prövade för första gången med snowboarden i hyppyri-backen , shit vad det var kul! Var bara hem och åt och packade lite saker och sedan for jag till tågstationen och hamnade i Hangö. Imorgon Dagsverk , kommer vara här hemma och städa och sedan kanske ut med båt. Skall hem till Karis på kvällen och då blir det en deit direkt med Pernilla♥
DSC02633
hitta denna fina bild på skolans hemsida och det är ju jaag :D

sådär som vanligt !

Hello! Vanliga skoldagar osv. Igårkväll var jag ut med Pernilla och Becka och träffade lite andra shack. 
Cruis i Ekenäs med full bas i bilen , härligt !:D
Idag skola,hp och hjälpledar möte , nu sitter jag hemma med en påse nötter. Snart kommer mamma hem och då tror jag att vi far en svänga ut och gå.
Imorgon blir det påminne med skolan , kommer säkert bli helt nice ! 
Ha det bra !♥

drama + mera drama = fml

Hello! Huhhu..vilken dag , drama hit och drama dit , men det finns bara 1 lösning på problemet ! Efterskolan blev det chill med några av mina vänner och behövde det verkligen !♥ Nu på kvällen har jag varit på hp och sedan blev det cruis med Pernilla och hennes syster Lina , kul hade vi + träffade andra men humor på topp ! 
snart och sova .. hoppas man sover mer än 2h inatt , skulle nog sitta fint med det.

ph:jag

sometimes I just wanna shoot myself..

Då bär det av till skolan då.. Fast skulle inte alls vilja.. 
Ha en bra dag !♥

...


fuck..

Hello! Hemma igen. Pernilla kom efter mei från tågstationen så vi tog en deit en stund. Så vi cruisade runt stan och pratade om allt möjligt skrep. Just nu sitter jag och äter nötter och skall väl snart gå och sova att man orkar med skolan imorgon.
583004-9-1330876825218_large

4 mars

Hello! Vaknade lite över tolv och åt morgonmål har duschat och varit ute i 2h och brutit kvistar från gamla äppelträdet , inte det roligaste men skönt var det att sitta i solen. Imorgon är det skola igen så det betyder att hamnar fara hem till Karis idag.
Tumblr_m08lmp1jlw1qlxakqo1_500_large
Snart blir det mat sedan packa , ha det bra !♥

Material girls

Nu tänker jag kolla på denhär som kommer just nu på nelonen. 
Bara för att tänka på annat. :)

fundersam..

Sitter i köket just nu och funderar på vad jag riktigt skall göra finns inget att göra där ute..eller inne. 
Tänke på en länk men tror det får bli lite senare. Kanske jag far ut o se vad pappa håller på med. Kanske hjälpa till med något ? hmh.. 



sunsunsun

Godmorgon! Vaknade klockan elva och trodde jag skulle vara på gladare humör än vad jag var inatt. Men nei är fortfarande små fittig/irriterad. Tänker snart fara ut och gå. Soligt och fint väder ute , så måste passa på att vara ute då.
Favim.ru-3201_large
Ha en skön lördag! ♥

FML

vittu.. ska allt skita sig nu igen..trodde jag hittat mitt nya liv och kunde vara ifred från allt skit..men NEJ här börjar allting igen..
VITTU

Scaled_large


ny människa

Kom just från bastun och skönt var det , tog ett äpple och vatten efter det och insmörjad i alla olika salvor. Känner mig som en ny människa igen. Snart blir den hemlagad(vege)hamburgare. omnomnomn!
Tumblr_lv3wsaabdx1ql69s2_large

:)

Hello! Blev tyvärr inget bloggas igår hade lite bråttom med läxor och var ut med Pernilla. Vaknade och for till skolan , skönt så är det  fredag så man kan sova imorgon. Klockan 15.10 tog jag tåget till Hangö så sitter här som bäst. Skall snart sätta mig vid köksbordet och äta lövbiff , senare ikväll blir det länk om inte träffa några vänner.
Ha en underbar fredag !♥