grattis :)

Hello ! Då var praktikens andra veckas första dag undan , lackade naglar och testade olika salvor med Ela. Senare på kvällen var jag på hp och nu sitter jag som bäst och kollar tv. Skall så småningom smyga till sängen. Är väldigt trött redan.


Och ett storta GRATTIS till underbara Ulrika !♥ →


facerape

Jenny e söt!
puss på dig
..
tryck på punkterna!!! :):):)

Långsammare dag !

Godmorgon ! Teatern var riktigt bra och man fick skratta. Där efter for vi hem till kusinerna och var uppe till halv två tiden.


Vi igår.

Har ni kommit ihåg att ändrat klockan en timme bakåt ? Så skönt nu när dagen kommer att kännas långsammare. Vaknade av att jag kände att någon stirrade på mig. Då klockan var halv tie ungefär och nu sitter både jag och Fia på datorerna. Heidi kör hem mig efter maten så får se vad jag gör efter det. 

Ha en skön söndag !♥


(:

Godmorgon ! Igår kom vi hem halv tie och jag for på länk. Vaknade nyss och inte hunnit med någonting än. Idag blir det att fara och se på föreställning med kusinfamiljen och mormor. Får se med bloggandes ikväll , men varför inte kommer det ett inlägg (: Skall vara färdig till halv fyra så skall så småningom börja fixa mig.


Ha en rolig halloween ! ♥


Brains out


"get a life"

Hello ! Hemma från sista praodagen på fotosto , sorligt vill dit på måndagen igen ! Fick en present av dom också som jag tänker lägga en bild på under inlägget.
Ikväll skall vi fira mormor, får träffa kusinfamiljen också ,kulkulkul . Kom just på att "oi" imorgon skall jag ju övernatten till kusinfamiljen (: Yey !
den fick jag : ) Stort Tack , haha :D

Hörs ikväll ! ♥

sant


Ruttet väder

Hej ! Hemma från jobbet och har sprungit / cyklat omkring med papper / plancher / räkningar idag + lagat julgransbollar : D Kulkul ! Kvällens väder är ruttet .. regnigt med andra ord. Så har inga planer , förutom laga ett par mappar och städa hamster buren. 

Så nu tänker jag fixa mapparna och musik på hög volym (:

Ha det bra !♥



Retarded running horse

Det här drömde jag om inatt , det var så j*vla störande att jag har haft den i huvudet hela dagen idag också..


Happy face ! : D

Hello ! Hemma från jobbet igen då , har haft kul igen , verkligen gillar det där stället och trivs jätte bra (: Mamma skall snart börja laga mat och sedan far jag på hp och efter nån halvtimma att jag hinner fixa mig så far jag ut på cruis med pernilluuuus ! Jei !
Nu mat --> hp --> ut på cruis !
Hejs !♥

Do you

Hello ! Kvällen fick planer , hade ju också hp och därefter ut med Pernilla på cruis , kul hade vi ! Nu tänker jag sitta en liten stund här än och sedan blir det sovdags att jag orkar upp imorgon !


Säger färdigt : Godnatt ! ♥


Nu läsa frida

Hemma från "jobbet" bärde tunga lådor och allt annat kul o hejsan efter "jobbet" for jag direkt ut på en promenad och kom just in. Fick Frida tidningen igår och inte öppnat en sida än så tänker slänga mig i sängen och läsa !


Vi hörs mera ikväll --> läsa frida ! (:


NatiNati !♥



Nu blir det sovdags ! NATI !♥

Ego -bilder !


Första praktik dagen undan [:

Hello ! Hemma från första praktik dagen och inte kan jag säga något annat att jag hade jätte roligt där ! Mycket skratt och chill , men städade och förde ett kuvert till posten. Men nu är jag passligt trött och tänker lägga ner mig och vila 20 minuter och sedan ut och gå. Ikväll är det också hp. 

Denna låt hörde vi på idag på praktiken xD

You ♥

Hej ! Kom hem redan halv sju från Saras. Och började direkt på bokrapporten som blev nyss färdig. Nu har jag plockat upp i rummet och tänt på ljusen , nu mys enda fram till klockan elva ?
Ingen skola imorgon bara in och ut och föra bokrapporten , men direkt efter det cyklar jag iväg till Fotosto på praktik , känner mig redan blyg , kommer säkert stå som ett fån direkt jag kommer in genom dörren , haha.


ph : jag

Nu , musik och chattning ! 
Min söndag har blivit lyckad , känner mig fri som en fågel och glad !


Söndag !

Hello ! Igår for vi till Solböle och gratta kusin Sofia.♥ Vi var där till kvart före sju och åkte sedan hem , då jag packade lite i väskan och for ut och vänta på Pernilla , vi var på cruis en stund och gick in i abc , var livrädd när vi gick in i abc !! : D Efter det for vi hem till pernilla och där tillbringade jag natten , pernilla hade klockan att ringa tie. För hon skulle på jobb , så hon körde hem mig. 

312125_262356070473137_100000962386742_726744_241318426_n_large

Just nu sitter jag och hör på musik och skall ta fram papper och penna och fortsätta på bokraporten. Senare idag skall jag till Sara , det var en evighet sedan jag var hos dem !

Ha en fin söndag !♥


Breakfast !

Hej ! Min morgon har varit perfekt . Vaknade halv elva och började laga morgonmål med pappa. Snart skall jag gå i duschen , efter att ätit morgonmål : ] Idag är det då "fest" hos Elin , planerna är råddiga så får se hur det slutar : ]
Tumblr_lt9nfa7jwz1qeeqaho1_500_large


Jag skall fara hem till Karis och sen på "fest" : ] Bloggar kanske inte mera idag , men om ni har tur så kanske  ;]

Ha en underbar dag !♥


halloween !



Hoppas jag inte skrämde ihjäl er :] Jag och Maria har planerat sminkningen tills imorgon , hur jag skall se ut på halloween festen :]

Vad tycks ? xD


DiuDiuDiu

Godmorgon ! Vaknade med en katt framför ansiktet , hemsk syn direkt på morgonen : D Har nyss ätit morgonmål och nu lyssnar jag på musik och ser på när katterna bråkar med varandra , sött !♥


morgontrött  ? : D

Idag , hmm , inga planer direkt , skall nog in till stan och se vad som händer här i Hangö ! Nu sitta och lata fram till tolv. 

Ha en fin torsdag !♥


(:


Höstlov !

Hej ! Kom i åskvädret til Hangö med tåget , gratis tåg fick man med eftersom det inte funkade att betala eller tag emot. Haha ! Nu sitter jag inne i värmen och myser framför tv. Snart skall vi äta något gott , alltså mat. 
Efterrätt får man se senare.

Såå Skönt Med Höstlov ! Behöver verkligen vila efter en stressig början på veckan.
Nu tänker jag slänga mig i soffan ! 

Ha en skön kväll !♥

 


.. !!

Hej ! Skoldagen började super medan slute av skoldagen gick ner till -100. Någon tycker att det är kul att krossa sönder låset och sedan ta pengar , jag blev utsatt för det idag , TACK så himla mycket , ni har bara inte ett liv !!
Efter skolan gick jag till Emma före hp och kom nyss hem. Och är på väldigt argt humör.
Nu tänker jag se på tv , ha en fin kväll ! ♥


Börjar Blogga Igen ! : D

Hello ! Länge sen sist , tänkte att nu måste jag börja igen innan ni tror att jag har dött : D Har haft ganska så fullt upp med skolan så läxorna tog över mina planer för dagarna. Kom just ut hoppandes från duschen och proppade i mig 2 mandariner , nomnom !
Vill ändra min header, designt etc. på bloggen , hur  ? jo vet hur men svårt att fixa ! : ) Måste försöka !
Nu tänker jag vänta tills mamma kommer hem och se vad hon har handlat för något skojj. Somsakt är det också höstlov i veckan börjar efter 14.45 på onsdagen !! Yee , behöver verkligen vila , fast njae blir det mycket vilas ? : D
Nu tänker jag ta och sluta babbla ! Ha en trevlig måndagkväll !♥

Paus

Hello ! Tar en Paus med bloggande !

Egnaval

Hej ! Suttit med näsan fast klistrad i finska boken timmar i streck. Så nu tar jag en paus och klickar på teven och äter något smått före natten. Tänker fara tidigare och sova , har haft en ganska så underlig dag så behöver verkligen vila ! Imorgon onsdag .. händer inget .. förutom dans då !
Tumblr_lq6nqbfahn1qiccwjo1_500_large
tänker ta mitt liv i långsamma steg och bloggar i vissa tidspunkter !

Nej men , Ha det fint !♥

 


Såhär ser det ut.. Sku kunna ha många andra planer men nej !


grupparbeten , prov , läxor.


Hello ! Hemma från skolan och har ingen lust med att göra min modersmåls presentation klar för imorgon. Det tråkigaste med den här veckan är att jag inte slipper ut på kvällarna .. Men ikväll blir det åtminstone hp. Måste också ta fram finska boken i händerna för vi har prov på onsdagen.
Flitig elev måste man vara nu ! Mycket grupparbeten / prov / läxor framför sig. Nu tänker jag ta och söka fakta !

Ha det bra !♥


Mina nya skor !♥


Yees!

Helloo ! Var hemma från shoppningen vid halv sex tiden och då var jag väldigt trött och kollade på Oc en stund.
Kom just på att det är första oktober idag ;o REDAN , fan vad tiden går.
Och måste dra ut imorgon och fota lite höstbilder har inte hunnit men imorgon före jag drar till stan tänker jag fara ! Jaa , imorgon far jag troligen in till stan med Elin och Aku och sen sir man vad som händer men det är inte 100% säkra planer ännu (:
Det här köpte jag:
Skor,vit jumper, ny plattång, örhängen , hörlurar , svart byxor , diadem , tror det var allt nu : D

Nu blir det väl musik och chattning resten av kvällen !
Ha det skönt !♥

Är en dålig uppdaterare !

Hej ! Har inte hunnit blogga , har varit ute till ganska sent ! Igår kom jag hem redan halv elva var ute med Emilia och Sara och andra , roligt hade vi!♥ 
Idag är vi påväg till Salo marknaden och sedan iväg och shoppa ! Sara följer med så inte kommer det bli tråkigt ! : )

Kommer nog skriva ett inlägg ikväll (; Ha det fint !♥