du väljer själv !

Godkväll !
Hemma från en dag i ekenäs. Kul hade vi och träffade många människor. Vi feilade ganska så myki men skratt blev det ivarjefall. Jag och elin kom hem med nians tåg alltså halv tie var tåget i ekenäs. Var hemma tie tiden.
Så nu sitter jag och proppar i mej smörgåsar. Imorgon stiga upp i ganska god tid och fixa sej klar till klockan två.
För då sticker jag iväg till ekenäs igen en gång. Bloggar mera om morgondagen imorgon ! 
Nu skall jag sitta en stund här och sedan och sova väl : )

Hejs !♥

--> Ekenäs !


ph : jag !
Hej (:
Hemma från frissan är inte direkt nöjd blev kanske lite kortare än vad jag hade tänkt mej men det växer ! 
Snart iväg till Ekenäs med Elin och träffa några typer ! Kommer bli säkert kul. 
Så skall vänta tills Elin ringer nu så.

Ha det bra !♥

Snart till frissan !

Godmorgon
Vaknade för en halvtimme sedan och snart iväg till frssan. Skall klippa lite topparna och våningar tror jag. : D Bloggar när jag kommer hem ! (:
Hejs !♥

Nu blir det sovdags imorgon upp ganska tidigt igen (:
Nati !♥

ibland ;/

Godkväll !

Har suttit och kollat på OC och frendit. Och har mina humörsvängningar var just väldigt deppig och nu lite gladare nog.

Nu skall jag bara sitta vid datan och höra på musik och chatta. 

Ha det bra !♥

 

 

 

 


Jaa aa !


ph : jag !

Hej (:
Vaknade åtta tiden och lagade mej i ordning för shoppning hittade en klänning men är inte 100% om jag tänker ha den eller en annan får kolla lite här hemma. Köpte också 5st linnen. 
Var hemma vid fyra tiden och sen dess inte gjort något speciellt. Vad händer ikväll ? Jo inget jag har planerat än. 
Imorgon bär det av till Ekenäs med Elin och träffa några människor (: Får se hur det blir. 
Nu checka konfirmation kläderna ! (:

Ha en bra kväll !♥

moi


ph : jag!
Godkväll ! (:
Roligt hade vi på ängen mycket prat , skratt , bollkastning och sådant. Personer jag hängde med var : denise , kaskinen, sofia , kika , erica där senare efter kom mähönen och pinja en stund dit. När kika for blev vi en stund och spela volley men efter det for vi och chilla till pumpviken. Var hemma mot halv åtta tiden. Sen dess har jag bara tråkat och kollat teve som jag fortsätter med resten av kvällen troligtvis. 

Hejs !♥

Ikväll o spela volleyboll !


ph : jag !
Hej (:
Vaknade för 20 minuter sedan och satt på datan. Snart äta något och sedan börja städa inför konfirmationen som är på söndagen men lite plockas här o där måste vi börja redan imorgon blir det shoppning. 
Ikväll blir det volleyboll med  flickorna kul kommer det att bli eftersom jag inte sett dem på en tid ! (:
Nu skall jag börja reda upp lite.
Hejs !♥

Right there !


ph: jag
Hej (:
Idag har man arbetat , målat och suttit och gått igenom alla mina gamla saker. Kom hem vid halv sju tiden och började reda upp rummet och nu sitter jag framför datorn och teven. Kommer vara lite dåliga uppdateringar nu på dagarna eftersom har annat till göra än att sitta vid datan , men på kvällarna kommer alltid ett litet inlägg (;
Är glad att fått ganska så många läsaren nu , ni kan också kommentera något ni vill veta eller något annat.
Nu skall jag fortsätta kolla teve och sitta vid datan ! 
Har också hunnit laga en ny header vad tycks ? : )

Ha en bra kväll !♥

arbeta idag !

Godmorgon !

Vaknade för 10 minuter sedan och nu skall jag laga igång mej. Först fara till Canny och se lite. Sedan iväg och arbeta. Så nu hoppa in i duschen sedan iväg då. 

Bloggar ikväll !

Ny design !

Hej (:
Hemma från Tenala som jag inte har skrivit om. Har inte hunnit har varit för det mesta ute i solen och arbeta. Nu först kan jag vila lite men imorgon upp och iväg först till Canny och sedan iväg till mommo och moffa och arbeta något. Ikväll händer inget troligtvis. Skall städa rumme och hamsterburen ikväll.
Men snart äta lite.
Har ändrat lite design och kommer att fortsätta göra det bara jag får min header klar först ! (:
Bilder från Tenala kommer senare !
Hejs !♥

Men KÖÖÖR !


Hej (:
-
Hemma från skriban och roligt har vi haft. Lite stress blev det när man hamnade läsa in sig trosbekännelsen,fader vår och välsignelsen men klarade det bra. Har nog inte något att berätta men lekar , teater , mycket mat , skratt , trötthet , simning , sanna historier , rädda , clowner , mm.
Man ville ju inte direkt hem men skönt är det nog att vara hemma vid datorn. Nu tänker jag fara o vila en stund för är trött efter en vecka man inte fått sova ut.  
bilder kommer senare efter att jag sett igenom alla 232 bilder , blev inte många bilder för det regnade lite då och då ville inte ta ut kameran då.

Ha det bra !♥

Bloggpaus till torsdagen !

Hej (:
Har inte hunnit blogga förrän nu. Har haft lite brått med allt. Städat , packat , tvättat hunden , varit o handla med mamma + annat. Nu först hinner jag ta en paus en stund tills mamma vaknar och då skall vi fortsätta med att packa allt klart. Far imorgon klockan halv tie , tie tiden.
Så nu kommer jag inte att blogga något kommer hem på torsdagen så då kommer jag att fortsätta blogga igen.
Ha det så bra alla !♥


The Ward

Hej (:
Har just kollat på filmen The Ward , den var riktigt bra fast lite undelig också. Nu tänker jag sitta vid datan en stund sedan blir det teve. Imorgon till stan och sedan måste jag packa allt precis färdigt. 
Nu chattning !
Hejs !♥




Clap yout hands !

Hej (:
Heidi for just hem trevligt var det att se henne efter en lång tid. Sitter och väntar på mamma som bäst. Tror jag ska kolla igenom listan som jag skrev igårkväll att jag säkert har skrivit allt det som jag skall ha med till lördagen.
Måste också säga åt mamma att hon beställer en tid till nån frissa för skall klippa upp ungefär i våningar blir nog bara nån cent kortare vill int ha så kort. Pannluggen får troligtvis vara sned tänker inte klippa till pannlugg. 
Så ni får säga vad ni vill men så tänker jag klippa det troligtvis.
Hejs !♥




Sometimes I think , Sometimes I don´t .


ph : jag
Hej (:
Vaknade nie tiden av att min kusin Heidi ringde och frågade vad jag gör vid tolv tiden , om hon inte skulle ha ringt skulle jag sova ännu men nej jag fick inte sömn men man måste väl öva sej redan före lördagen att man orkar stiga upp klockan åtta. Idag skall jag då träffa Heidi och får se om jag far med Pernilla kanske någonstans får se hur det blir med den saken. Solen lyser och lite mörka moln ser man men skönt med sol igen.
Nu skall jag fara ut med hunden.
Hejs !♥

Jag blir arg !!!!

Har nu försökt slippa in på facebook många gånger men nej slipper inte , vad har facebook för stärv blir helt galen snart. Så vad skall man då hitta på eftersom man inte slipper in på facebook och kontigt är det att alla andra slipper in men inte jag. hmm , måst försöka igen om någon halv timme om inte det funkar då blir jag väldigt väldigt arg ! 
Murrrr !!


Nytt favoritspel , xD

Hej (:
Hemma från saras kul hade vi , sprang i skogen och tappade bort oss igen en gång , spelade kort , fotboll och så satt jag och spelade mitt nuvarande favoritspel på saras nya telefon där satt jag och spelade en halv timme medan hon var på datan , tycker synd om hennes telefon som blev plågad av mej. 
Nu är jag hemma och tänker ganska så småningom fara och sova är helt slut från dagen.
Men före det chatta och kanske äta något kvällsmål. Imorgon har jag inte så bestämda planer får se lite hur vädret är först. 
Bilder finns på→saras blogg← (:

Så nu godnatt på er !♥

Vänta sedan iväg !


bjuder på en bild från igår. !
ph : pernilla !
Hej (:
Nu bara vänta på att mamma ringer och säger att hon är här och sedan för hon mej till sara. Solen lyser lite då och då men lite kallt är det nog + mulet tråkigt väder. Men bäst att göra sig helt färdigt nu.
Hejs !♥

Bilder från igår


ph : jag 
bim !♥




ph : jag


ph : pernilla


ph : jag


Glömsk ? (:

Godmorgon !
Skönt att sova av att ingen väcker mej. Skall snart stiga upp från sängen och fara ut med hunden.
Efter tre tiden kommer mamma från jobbet då jag far ner och vänta så får hon köra mej till Saras.
Bloggar när jag far.
Gissa vad jag glömde igårkväll jo , bilderna förståss men dom kommer nu ! höhöh , ups (:
Hejs !♥

Blå himmel påväg !

Hej (:
Hemma från pernillas roligt och ledsna miner blev det men det ordnade upp sej efter att vi for ut och gå och for in och så for vi ut o fota. Bilder kommer i nästa inlägg måste bara kolla igenom och kanske redigera (:
Nu sitter jag och äter lite glass i "vintervädret" men blåhimmel börjar synnas betyder väl att någolunda fint väder imorgon , gilla ! Imorgon bär det av att fara till Sara så roligt kommer jag ha imorgon också.
Nu chatta och leka nörd på datan.
Hejs !♥

Nu äta sen till Pernilla !

Hej (:
Var just med mamma till butiken. Nu håller hon på att laga mat så bäst att snart sätta sig vid bordet. Efter maten kör mamma mej till Pernilla och skall få henne på glatt humör , hon har inte varit på det bästa humöret nu på två dagar bäst att lilla jag sticker iväg dit (;
Imorgon skall jag dessutom träffa Sara som jag inte har träffat på en tid igen , kanske cyklar dit om det inte regnar annars får mamma köra mej nog. Men nu äta , bloggar mera senare ikväll.
Hejs !♥

Rihanna- California King Bed (Lyrics)

Godmorgon !
Vaknade för ca.10 min sedan och skall börja planera till min kusind header. Idag har jag inga planer kanske far en svänga in till stan. Och så skall jag kolla att jag alla de kläder som jag skall ha till skriban är rena.
Nu skall jag fixa sofias header.
Annars har ni något tips om vad jag skall blogga om ?
Hejs !♥


Samtal med kusin sofia !

Hej (:
Emma och jag pratade och spelade och var en stund ut. Klockan sju for hon hem då jag fortsatten med att kolla på teve och sitter ensam hemma ännu mamma for ner till ekenäs. Just nu sitter jag och har samtal med min kusin Sofia som är hos sin syster i gotland. Så skall fortsätta prata med henne.
Hejs !♥

Holly Dolly Song Basshunter Remix

Godmorgon !

Vaknade tolv tiden och for ut med hunden. Kallt , mulet och regningt väder är det idag. Men skönt imellanåt. Idag mot två , tre tiden kommer Emma till mig. Vad vi hittar på får vi se sen.
Så nu skall jag laga något att äta och reda upp rummet före emma kommer.
Blogar mera ikväll.
Hejs !♥


ditt fel att jag har börjat lyssna på den ! ♥ xDD

Varmt men skönt !


ph : jag
Hej (:
Har inte inte hunnit blogga idag ännu vaknade vid ett tiden ? kommer inte exakt ihåg. Efter det tryckte jag på datorn och lagade morgonmål efter en stund tre tiden for jag till mommo och moffa där också oscar och min moster var.
Där jag åt mat och chillade på gården. For en sväng till fammo och faffa också hade inte varit där på länge så det var nog bra att jag for. Nu sitter jag hemma och skall riktigt snart fara ut med hunden. Resten av kvällen händer nog för det mesta inget.
Hejs !♥

Nu äta !


ph : jag


Hej (:
Blev inget av med att fara till ekenäs utan de kom hit istället. Kollade just på en film som kom på nelonen vilken det var kommer jag inte ihåg , höhö. Efter den filmen kollade jag på svenska hollywood fruar och nu sitter jag här och chattar snart äta något.

Om en vecka bär det av på skribaläger , tänk redan ;o Kommer bli säkert helt roligt men inte längtar jag endå dit. 
Nu äta. (: Efter det tänker jag inte göra någo bara sitta framför datan.

 

 

Ha det så bra !♥

(:

Hej (:
Vaknade vid tolv tiden gick ut med hunden och startade igång datorn. Varmt är det ute , ikväll kanske jag och mamma far till ekenäs. Tänker troligtvis sola där. Bloggar mera ikväll.
Hejs !♥

Chilla

Hej (:
På dagen städade jag rummet och gjort mitt sommarjobb till mamma. 
Klcokan fem tiden kom pernilla till mig satt och pratade en stund före vi for till s-market och köpa glass och sedan till parkken där vi satte o chilla och njöt av solen , men inte kan jag säga att det är det bästa vädret idag , kvalmigt och varmt att man kan knappt andas men lite har det nog förbättrats nu till kvällen.
Nu tänker sitta och höra på musik och chatta.

Tumblr_leqdmcsxud1qdbbywo1_400_large

Hejs !♥

Preciiis !

Godmorgon !
Vaknade för 10 minuter. Kom hem vid elva tiden och for och sova halv två. Vaknade igen vid 5-6 tiden , värför skall jag alltid vakna den tiden. Men fick sömn efter det som tur. Just nu sitter jag och hör på nrj och kollar facebook.
Idag vet jag inte vad jag skall göra mamma har kvällsjobb så får se vad jag hittar på.
Nu äta.
Hejs !♥




Myggbett japp det har man ...


ph : jag
Hej (:
Hemma från stan kul hade vi alla fyra vi väntade på att 18 : åringarna for så vi var på gräset och hade passningar med volleybolllen efter en stund slapp vi o spela på riktiga planen. Nå de gick ju bra lillfingret är blått så (:
Efter det for vi till abc för att köpa dricka o sånt. Kom hem vid elva tiden hamnade komma hem.
Tur det annars vet jag inte vad ha kunna hända xD Ni undrar nog ? (;
Snart och sova , godnatt !♥

rubrik ?


ph: jag
Hej (:

var just ut med hunden och snart iväg till stan. Där jag träffas nise,kika och sofia + kanske fler om det kommer men får se sen. Men skall ta något lite med och sedan börja fara iväg dit (:
Hejs !♥


ph: jag
Hej (:
Efter att jag for ut o gå med Laku for jag tillbaka och sova blev helt trött. Så vaknade för någon halvtimme sedan. 
Ikväll mot sju tiden kanske det blir vollyboll med några , vet ej vem det får jag se sen. Snart borde mamma komma hem från jobbet och då skall hon fixa mat åt mej efter det vet jag inte vad jag skall göra , får se om jag tar o reder upp hela bokhyllan.
Nu hejs !♥

Kan ej sluta tänka !

Godmorgon !
Vaknade vid fyra,fem tiden och var helt pigg. Men hamnade nog somna om. Så vaknade halv tie istället av att man hör en gräsklippare starta nedanför fönstret -.- 
Skall riktigt snart fara ut o gå med laku. Efter det vet ja inte vad jag skall göra, skall väl ta det lite chill den hä dagen.
Skriba läger börjar närma sej ungefär en vecka dit. ;o  Tiden går fort.

Nu ut.
Hejs !♥

Hmm..


Hej (:
For nog på en länk. Skönt var det.
Sen dess har jag inte gjort så himla mycket suttit vid datan och varit på underligt humör.
Men kommer nog bli mycket gladare till kvällen nog. Vad skall jag hitta på att göra nu ?
hmm..
Får väl se lite senare vad jag tänker göra.
Imorgon har jag inga planer igen , tänkte först fara till stan o träffa en viss person men troligtvis nej , kanske far o träffar några av kompisarna ? Får se lite hur det bli (:
Säger färdigt gonatt till er (:♥

Hemma (:

Hej (:
Hemma från stranden , solbränd blev man lite nog. Ikväll har jag inga planer kanske far på en runda länk idag igen. 
Just nu sitter jag bara och är lat tänker kankse ta något att äta om jag orkar laga (:
Ha det så bra.
Hejs !♥

nu iväg

riktigt snart skall jag fara till tandläkaren , jag hatar att fara till tandläkaren har aldrig tyckt om dom.
Så skall sätta på mig en huppari och skor på sedan iväg.
Hejs !♥

Tandläkare idag !


ph : jag
Hej (:
Vaknade för någon minut sedan av att det blev för vamt , men inte var det mitt fel att man somnade först halv fem tiden , höhöh. Idag till tandläkaren halv tre tiden jätte kul o sitta där i värsta hettan. Hoppas jag inte behöver sitta där i en evighet. För efter det skal jag o mamma och andreas shack till stranden , vilken , har jag ingen aning.
Så skall snart äta mat och gå i duschen.
Hejs !♥

Sådär rändom när man har tråkigt..

Hej (:
enligt facebook borde jag vara lycklig imorgon men för mej tror jag inte riktigt det eftersom jag skall till tandläkaren mitt på dagen ( halv tre tiden ) som inte borde vara den tiden skulle hellre kunna vara direkt på morgonen.
Snart tänker jag fara på länk men inte riktigt ännu det blir nog mot nie,tie tiden. före det skall jag ut o gå med hunden. Myki cyklas o länkas idag hörni (;

Hejs !♥

Igår + idag.


ph: emma , bjuder på en finer bild på mig...
Hej (:
Förlåt att jag inte bloggat. Igår kom madde ut med mig vi for till stan och där träffade vi nicole , erica , andré o löfä och vi fortsatte med att spela vollyboll och fotboll. Efter en stund for jag o madde o träffa en typ. Skojj jo (:
Efter det for jag till madde övernatt där vi inte gjorde så himla mycket for och simma och pratade. 
.
Idag har jag varit på både glatt o på angst humör , värför ingen aning. Eller njaa vist kanske lite jag vet. 
Hamnade väcka madde idagmorse att vi skulle hinna nånstans idag men bra hann vi till gölen där vi träffade andra personer , kul hade vi , solbrända blev vi osv. Kom för någon minut sen hem och vet inte vad jag skall göra tänker bara lata eftersom det är något som heter hett där ute (: Tänker laga mat nu , hungrig.

Hejs !♥

Love it.Feel it.

Godmorgon.
Vaknade halv ett tiden och satte mig vid datan och efter en stund ut med hunden. Varmt och skönt väder♥
Idag skall jag kanske träffa Pernilla efter 15,16 tiden. Nu skall jag bara vänta tills mamma kommer hemm från jobbet. Annars blir det nu bara musik och chatt.
Hejs !♥

Back 2 life (;


ph: jag


Hej (:
.
Ikväll for jag till Erica där madde , zaida , elin och ida var där vi fortsatte med att fira emma. 
Kom hem vid halv nie tiden. Och har varit ute och gå med Laku och suttit vid datorn sen dess. Nu kollar jag med mamma på wallander , fast har nog sett den förut. Imorgon har jag inga stora planer kanske cyklar iväg till mommos. Nu skall jag fortsätta kolla på wallander.
Hejs !♥

Roligt hade vi !

Hej (:
Hemma från festen , fan vad roligt vi hade och ett stort tack till dig sofia som ordnade !♥
Den kvällen/natten kommer jag inte att glömma (: 
Någon fest måste det bli ännu i sommar. Bilder har jag en massa men vågar tyvärr inte sätta någon bild.
Mera vet jag inte vad jag skall säga men ikväll har jag inga planer troligtvis.
Nu skall jag chatta och slappa lite.
Ha det bra !♥



Nu iväg !

Hej (:
Snart iväg då och fira första kvällens sommarlov. Det första är bara att hitta dit men månne vi inte hittar fram dit annars får jag ringa någon. (: Men ha det så fint alla bloggläsaren , jag skall ivarjefall ha en grym bra kväll.
Hejs !♥

Avslutning + betyg = Sommarlov !♥



ph: jag.

Hej (:
Hemma från avslutningen riktigt nöjd med betyget , medeltalet har jag ännu inte räknat. Tänker fara o sova en stund att jag orkar ikväll. Vad händer ikväll ? Jo , det blir fest hos sofia och blir där övernatten sen , så jag bloggar nångång imorgon på dagen. Bloggar före jag far (;
Nu är det ju också sommarlov härligt !♥
Hejs !♥


Tänk !

Hej (:
Som jag berättade igår så var vi idag till gölen och där hade vi roligt , gick runt sjön och efter det fick man göra vad man ville men inte fara hem men chill och massa bilder blev det. Cyklade dit och hem med denise , ulrika , sofia och affe. Var hemma vid halv två tiden , kanske ? då jag satte mig vid datan och inte satt jag länge där utan for efter en halv timme till Emma där jag och hon chillade för det mesta. Solbränd för idag har man blivit , passligt till avslutningen imorgon. TÄNK sommarlov redan vill inte sluta åttan på något vis , vill inte börja nian hemska saker äldre blir man hela tiden snart är vi alla 100 , nei jestas. Nu skall jag fixa tunikan och de andra till imorgon.
Hejs !♥



jag hos emma , blivande pippi ?

Man Down !


Hemma hos mamma (:



Hej (:

Hann inte blogga före jag for med tåget klockan for så hastigt. Klockan tie tiden var jag i karis där mamma väntade på mig. Vi for via butiken före vi for hem köpte lite tills imorgon när vi skall med klassen och 2 andra klasser till gölen och simma o. chilla lite. Kvart före nie skall jag träffa kika vid mitt.
Nu skall jag bara sitta o lata tills jag far och sova.
Bilder kommer imorgon
Hejs !♥

Lite kallt men varmt ändå (:

Hej (:
Vaknade mot elva tiden och såg lite på teve , for ut o kollade temperaturen men det är nog lite kallare i hangö än i karis men nog e de varmt här ändå. Vi kom just hem från att varit och äta fisksoppa till en "fiskbutik-restaurang" där Maria jobbar. Efter det for vi en runda via stan. Nu skall jag njuta med en glass.
Bloggar före jag far med tåget hem till mamma.

Hejs !♥

I hangö + lite sol.

Hej (:

Är i Hangö och har varit för det mesta ute och varit runt omkring på stan. Har nog bränt mig i solen känner jag nog av. Så hoppas man blir lite brunare efterhand och inte bara röd. 
Inte har vi gjort så mycket men chill hade vi i skolan finska timmen spelade vi vollyboll och på IT fick vi fara ut , o hade nån lek. Klockan kvart före två fick vi fara hem så for strax efter det till hangö.
Snart skall man och sova och en ny ledig dag imorgon. Skönt och underbart.
Ha det så bra !♥