feber , snuva och sjuk hals

min bild men denises redigering , kan ej lägga in mina bilder på datan..
Helluu! Dagarna dom går och inläggen försämras , men på måndagen har jag egen dator igen. (y) Igår var det fest och idag ligger jag med feber,snuva och sjuk hals. Inte härligt alls..Hoppas det går om till måndag för kan inte missa 1 endaste skoldag , man blir mycket efter. 
Nu musik/film resten av kvällen!

galet

Heiheihei! Dålig uppdatering , javisst. För min dator är sönder så slipper inte till att blogga , jo via iphone men det kronglar. Skolan den går och veckosluten går som sekunder. På lördagen var jag till borgbacken med Pernilla , roligt hade vi efter allt underligt som pågått nu i 2 veckor :s. Direkt efter det träffade jag denise och vi var som galna tjejer. älskar dei min galna tjej!

Från borgbacken:)
 
 
 

jag vet ej mera vad som händer , jag tar den lättaste vägen som gör till den svåra..DU är den ända som kan berätta min väg...:/

dator sönder..

 

Hellu!
Har ej kunnat blogga nu , för min dator fick något fel och ville gå sönder. Men fick låna bennus dator så tänkte slänga in ett inlägg. Skoldagarna löper vidare och väntan till sommarlov , nonei  trivs nog riktigt bra tills vi börjar arbeta påriktigt. Har lite stress redan för det , men månne inte jag klarar det. Började halv nie och slutade fyra egentligen men vi fick gå redan halv. Imorgon en liknande dag och fredag slutar jag två. Efter det har vi redan gått 1 vecka i skolan , oih! Nu tänker jag äta lite kex och kolla en film :)

Ha det bra !♥

1 skoldagen avklarad !


Godmorgon! Första skoldagen avklarad och en dejt på abc med Denise. For hem och sova ganska direkt efter det. Idag börjar jag 12.45 så har sovit till 10 idag :) 
Skall nu ta och fixa håret och sedan via butikern före vi far efter denise. Sedan skola , slutar klockan 16.oo.

ha det bra ♥

Kräftskiva


Godmorgon ! 
Såhär klockan halv ett på dagen. Hade en riktigt roligt krätskiva igår med kusinerna,morföräldrarna och gudföräldrarna. Kollade halva filmen av Like Crazy med Natte , skall se slute idag. Imorgon börjar skolan , inget hurrandet för det , men roligt kommer det att vara att se människorna som är i klassen! 



kräftskiva


Godmorgon !  Vid halv två tiden var jag hemma. For och sova direkt , vaknade för en timme sedan och bara checkat facebook och instagram. Nu hoppa i duschen och fixa mei inför kvällens planer , då vi åker iväg till tenala på kräftskiva. 
Bilder från igår :)  :




FEEEEST


Hello !  Snart är det mat och där efter måst jag småningom börja fixa mig. Fest idag , sista fredagen , så vi tänkte att vi måste träffas en sista gång ännu allihopa.
Förra året 
 
Kommer knappast något inlägg imorgon. Kommer hem och fixar mei och far direkt till Kusinerna på kräftskiva. Kommer vara riktigt slut på söndagen och följande dag..måndagen till skolan , yippiih...
Ha en trevlig helg , hörs på söndagen ♥

a smile is the best makeup

Godkväll! Fick ett samtal av Heidi , så for ut och åka med henne och hennes kompisar. Kul hade jag hela kvällen tills nu. Nu blir det nog sovdags att man orkar imorgon igen! Älska sista dagarna av sommarlovet , då man har fullt upp med de bästa ♥ 

Godnatt !♥

Nytt : )

Mamma och Jag åkte iväg till sotka och köpte en matta. Efter det for vi via Canny där jag hittade en tröja och jumper.

en grå matta.
*
gråa gardiner



Ha en trevlig kväll ♥

yoghurt


Godmorgon! Sitter i sängen och dricker yoghurt. Kommer inte klara av att stiga upp på måndagen kl. 7. Har vaknat nu varje morgon vid 11 / 12 tiden. sjukt ju. Fast jag farit tidigare än vanligt och sova. Planer för idag vet jag inte än. Kanske in till stan och kolla lite. 

nytt igen :)

Hello ! Suttit och pynjat i koderna och designen. Nu äntligen till färdig. Såhär passligt bakade mamma en blåbärspaj åt oss. Så tänker mumsa i mei blåbärspaj och kolla på en film ikväll. 

Ha en skön onsdag ♥

Dag efter Dag !

Hello!  Måndagen stack jag iväg till ekenäs med zaida och träffade alla möjliga. Tog en dejt med pernilla lite senare i ekenäs. Full drama hela kvällen så hade en enorm huvudvärk när pernilla körde hem mei. Vädret varierade något grymt , sol och varmt till kallt och regningt. 

Tisdagen, satt jag mei framför tv direkt jag vaknade och kollade på OS , då jag tilika åt lite kex. Slö dag men rolig kväll då jag stack till abc och träffade denise och efterhand kom det flere. Och jag dog ju några gånger i abc också. hihi! 
Nattens dröm " jag blev väldigt hårt sårad osv. Jag satte mei på tågrälset medan alla andra stod och kollade på mei. Tåget körde över mei" Där efter kände det som om jag påriktigt dog, fyfäen , vilken dröm. Drömmar är ju inte bara härliga heller , utan äckliga också. :s usch.

party in my house ! :')

huhhu! Vilken kväll/natt hörni , det började slött men efterhand blev det nog tillräckligt med feelis och ideér på topp. Klagomål från grannarna , opassande saker in i huset , drama , objudna gäster man hamna se till efter att de for. Fullt upp hade man hela kvällen/natten , klockan 1 stack vi alla från huset , medan några av oss for till shell och äta. Denise blev här övernatt som nyss for hem.  Är mycket glad att datorn funkar ♥ 

Tack alla för att ni kom och gjorde kvällen/natten awesome !♥

fixa det ena och det andra

Helu! Mamma väckte mei klockan elva då de for. Har fixat mei och snart skall jag börja reda upp på terassen. Men före det skall jag till butiken och vänta på att min mor kommer tillbaka. Spellistorna är fixade och feelis har vi redan ! (y) 
Nu ut en stund , ha det bra ♥

länk med mor

Halo! Kom just in från en länk med min mor. Riktigt skönt , fast det är väldigt kvalmigt ute så en dusch var det bästa när man kom in. Nu tänker jag klicka på en film och sedan och sova. Väntar på morgondagen något rysligt :') 

Ha det bra ♥

nybörjar skate !


full rulle ! :D


Ganska mycket skate har det blivit på sistone också , men inga brytna ben ;)
Hellu ! :)  Varit dålig uppdatering igen en gång. Sista sommarlovs veckorna är fullproppade. Onsdag blev det grillfest i langansböle , full drama att man nästan längtade hem. Torsdagen tog jag det bara lugnt men idag måste jag städa och handla tills imorgon då det blir full rulle i huset :') 

Skolböckerna for mamma efter igår från posten. Känner mig redo för skola bara lite matrial måste köpas. Spänningen stiger nog , för inte är det länge kvar , hela 10 dagar..oihoi :)
Nu skall jag ta och fixa mig före vi sticker till butiken : )