Denna låt gör mei så otroligt glad , värför ? Jo, för den påminner 
mei om fredagen!♥

3 saker som får mig att somna

musik
lösa korsord
läsa tidningar

ph: jag

Hp , instuderingsfrågor

Hello! Hemma från skolan. Tisdagarna är alltid lika långsamma , någon annan som tycker lika som mig ? Ikväll blir det hp och läsa på instuderingsfrågor inför hälsokunskaps förhöret som är på torsdagen. Om ni också funderar vad jag menar med hp , det är hurja piruetti en dans grupp men förkortar det till hp. :]
Nu äta mat , sedan läsa en stund!
Ha det bra!♥
ph : jag

heihei :)

Hello! Snart är Saras här efter mei och då fortsätter vi resan mot skolan. Vi hörs efter klockan tre. 
Ha det fint!♥

min outfit. 
-

Jaujaujau!

Efter hp for jag en svänga in till stan med Emilia. Hände inget så vi gick en stund omkring sedan följde hon mig en bit hem. Har ätit kvällsmål och tänker så småningom fara och lägga mig. Händer inget imorgon..förutom skola och hp.
söter du sen!♥


Ganska bra , fast man int förstår direkt någonting :D

tangentbordet..

Hello! Hemma från skolan och är väldigt trött och glad! Klicka på datan och kunde inte skriva in mitt lösenord för tangentbordet fungerar inte , härligt , vill ha en ny dator! Men det löste sig när jag ringde pernilla och hon frågade om jag har ett extra tangentbord som jag kan koppla in. YeppYepp , här sitter man med mammas tangentbord..
Ikväll blir det Hp och inget annat.
Ha det fint!♥

längtar till fredagarna

Hello! Vaknat , ätit , promenader , läxor och kollat film har min dag sett ut. Vilo dag före måndag behövs , för imorgon skall man tillbaka till skolan igen. Februari närmar sig , tiden den går för fort. Längtar nuförtiden bara till fredagarna.. : )

Snart blir den tutidags , natinati !♥

Sjukt fina låtar ♥


låt-texterna är fina!

I think I'm in love with you ♥

Hello ! Hade en grymt bra kväll/natt. Började kvällen med att umgås med Emilia , Ela , Bena , Jenni , Aku och några andra finska människor. Gick omkring och hade allmänt roligt. For till shell/abc och satt där. Därefter blev det en liten resa bort och hade skit kul!♥

4277692357_925629a009_z_large

Vaknade tio och fixade och for hem. Har firat farfar idag och inte gjort något annat , är jätte trött och funderar på att kolla på någon film (?) Får se om det blir ändrade planer ikväll eller inte ! Väntar på samtal ..
Ha en skön lördags kväll!♥

HUHHU!

HAR HAFT EN AWESOME DAY ! inget mer att säger än HUUHHU!♥
Tumblr_lu7vbtdrbk1qal5yio1_1280_large

:)

Snart blir det att fara iväg till skolan igen. Efter skolan blir jag på stan sedan hp. : )
Ha en trevlig dag!♥

hmh..

Hello! Tisdag..Vanlig skoldag , finska provet gick helt bra och hp på kvällen. Därefter for jag och Sara till ABC och lekte lite fetton , har inte på 1000 år ätit en hamburgare , men nu kommer jag inte äta det på 1000 år igen. Klockan nie var jag hemma. Sen dess har jag kollat runt på alla möjliga bloggar och de jag hamnade mest på var att deras drömmar är att få platt mage och vara smal som en model.. (inte är man enda i världen som tänker så).
400301_334681166563611_151884528176610_1122919_2038860715_n_large
Nei men nu tänker jag gå och sova. 
Natinati!♥

Hur blondig får man bli !? : D

Hello! Glada måndagen på länge ! Hur blondig får man bli imellan !? Idag på engelska timmen sa läraren "ursäkta mig för mina kråkfötter" jag blev fundersam och kollade på hans fötter och förstod inget ,hamnade kolla 2 gånger innan jag förstod att han menade bokstäverna.. HAHAHA!
Tumblr_ly9ojplcaf1r0gm9bo1_500_large
Snöflingorna har flugit till marken idag , härliit!♥ Kanske det blir påminne här snart (?) borde passa på nu när snön är här. Men vem personen som kommer med vet jag inte , måste försöka få någon med :D
Men nu skall jag kolla lite tv och öva lite till finskan ännu (prov imorgon)
Ha det bra!♥

Snart iväg mot tågstationen

Hello! Har gjort lite ett och annat idag och klockan är redan halv sex och skall snart fara mot tågstationen. Fast skulle nog kunna vara här lite längre , men skolan kommer ivägen. Tror jag tar en lång promenad när jag kommer hem till Karis , tycker det låter som en bra idé.
Merry_christmas_by_dinagreen-d4k3zsp_large
Nu måste jag packa det sista och sedan iväg.
Heis!♥

Snow!♥

Hello! Igårkväll satte jag mig på tåget påväg till Hangö. Åt mat och såg på film med pappa , vanlig hemmakväll i Hangö ! For och sova tidigt så vaknade tidigt idag morgon. Lite snöbollskrig med pappa (jag förlorade..) och ätit morgonmål har dagen börjat med. Resten av dagen/kvällen vet jag inte vad som händer. Kanske ut med Hangöborna och ha snöbollskrig (?) får se vad de säger :)
Tumblr_lvc9dczwq91qki0fxo1_400_large_large
Ha de bra!♥

Släpp mig fri

Hello! Torsdag..redan ;o Ikväll har jag varit med Pernilla och pratat allt mellan himmel och jord. Imorgon har jag ingen aning var jag befinner mei efter klockan tre. Endera i Ekenäs eller Hangö ;s Måste checka lite läget.
Snart och sova , Godnatt!♥

: )

Var modiga och släng en kommentar!
Fråga frågor det ni vill veta om mei och vad du gillar osv.
Tumblr_lxuphp6fvm1r4md9zo1_500_large

..ta det lugnt.

Hello! Skoldagen har varit precis som de andra men tappade närverna vid sista timmarna. Volleybolls träning efter skolan och föräldramöte. (hatar stressen att fundera ordentligt vart man skall fortsätta studera efter nian...) Var så trött att jag höll på att svimma när jag kom hem och åt lite mat , så skippade hp:n idag. Skall nu ta och kolla en film och ta det lugnt.
Ha det bra!♥

Stjärnhimlen

Hello! Måndag.. och skoldagen gick långsamt framåt som vanligt som måndagar brukar. Fysik provet gick helt okej. Men inte slapp man fysiken , håller just nu på att skriva om stjärnhimlen som jag gör med Krista. Så här skrivs det papper..papper o papper.  Men nu måste jag fortsätta annars blir jag aldrig klar!

sara o jag ♥
ph: emilia
Heis!♥

hello!

Hello ! Här är det väldigt dött , har absolut inte hunnit med någon dator / bloggning. Under helgen var jag i rosvik på hjälpledarutbildnings"läger". Så är väldigt trött och tänker gå nu och sova. Fysik prov imorgon , kommer gå sådär som vanligt , helt ok. Hatar fysik.. svårt och krångligt.. ;s


Tuti Gott!♥


random. 
ph: emilia


HAHAHA !

Godkväll ! Skoldagen gick långsamt frammåt. Efter skolan hem och sedan på hp. Har fixat lite läxor och suttit och asgarvat till dessa videon.
Hon är så himla rolig. Skall väl snart ta och äta kvällmål och sedan sova!♥
Säger GODNATT till er!♥

godnatt

Hello ! Första skoldagen efter jullovet undan , ganska så snabbt gick dagen men trött blev man så tog en tupplur direkt jag kom hem. Hp började också denhär veckan så roligt var det. Hade absolut ingen röst idag morgon så den kommer och går .. störande..otroligt störande.. Får se om det är bättre eller värre imorgon!
Beautiful-cute-ipod-little-mp3-favim.com-261436_large
Nu tänker jag stänga av och fara och sova ! Godnatt!♥

huhhu !: D

Godkväll! Vilken kväll/natt/morgon , har åtminstone firat min sista jullovsdag/natt/morgon otroligt bra. Tack till Emilia och de jag mötte i shell & abc !♥  Imorgon bitti stiga upp tidigt och åka iväg till skolan. Tror jag far åtta och sova idag , måste sova eftersom det inte blev något sovas inatt. Nu blir det bara tv och chattning. 
195558_large
Ha det bra !♥

Godmorgon

Godmorgon , sovit gott? Det har jag gjort vaknde nyss. Borde inte sova såhär långt in på dagen för skolan börjar på måndagen och svårt att stiga upp kommer det att bli.. Idag skall jag chilla med Emilia och Sara !♥ Vi kommer säkert prata allt mellan himmel och jord , fara till abc och sitta där resten av kvällen.
Ha det bra !♥

Tusen gånger starkare

Har inte gjort så mycket kollat film efter varandra och haft det skönt. Klockan är redan halv nie , har inget att göra så tänker kolla en film igen ! Imorgon lördag ..söndag .. på måndagen åker man iväg till skolan , ganska roligt egentligen. 
Ha en trevlig kväll!♥


den här filmen kollade jag på.


Mobbning

mobbning är något vi alla har varit med om , åtminstone något lite. Jag har varit en av dom som blivit stort mobbad. Kan säga att det käns HEMSKT , TUNGT och man vill inte något annat än dö/fösvinna. NI som varit med om det vet hur jävligt det är. Ni som inte varit med om det, mobbar andra för att få uppmärksamhet av de andra och bildas till stor grupp (åtmisntone de flesta). NI ÄR BLYGA som inte vågar stå på er ensamma !! Mobbning är det värsta som finns..

Far ut på stan

Far ut på stan med Emilia och kanske vi ser några människor som vill joina oss :)
Ha en trevlig kväll !♥


osminkad

Nu tänker jag hoppa in i duschen och fixa mig klar och sedan vänta tills maten är klar.

osminkad. : D

Tävlar hos Epicfaiil

Är med och tävlar "veckans blogg" hos EpicFaiil :)

bild : google!

Några 2012 wish.

GODKVÄLL. Har inte gjort så massor ikväll.
Lucia gänget blev bjudna på pizza idag och därefter blev jag,denise och ulrika en stund på stan. 
Har också varit ut på länk och städat klädskåpet. 
Stänger av datan och gör något annat nu.
Heis !♥

Tumblr_lx8x2ywdjp1r038syo1_500_large


Tumblr_lx8tglkin01r86we0o1_500_large


Tumblr_lx2hsbrros1r5ziemo1_500_large


Tumblr_lwynhpzbvx1qgxnqfo1_500_large



inatt

Godmorgon! Inatt kollade jag på Finland-Sverige ishockey matchen. Finland förlorade till sist , granlund missa pucken , men sånt händer. Idag är det träff med Lucia-gänget och vi blir bjudna på pizza , fast tänker inte äta något. Får se vad jag hittar på efter det.
Ha det bra !♥

HETA


HETA !♥


Ansiktsmask !

Blir övernatten hos Momi o Mofi och Kusin Sofia blir en natt till
så nu tänker vi ta och sätta på o oss ansiktsmask!


Nuu Pulkkaa !

GODMORGON ! Hade klockan o ringa till halv elva och satte på mei varma kläder för ska snart iväg och pulkka med Kusin Sofia ! : DD YEYE! Inget mera vettigt att berätta!
Ha en trevlig dag. Tjohejj!♥

Vad säger ni ? vilken passar jag i bäst ?

Min kusin Sofia fick för sei att färga håret på mei ! så hon gjorde såhär  :D
vackert så , kanske borde färga nån av dessa !? : D

SNÖ !♥

GODMORGON! Det har kommit SNÖ , hur härligt som helst , har varit ute och lekt med hunden i snön , haha sådär som småbarn !♥ Tog några bilder på samma gång.
Har inga planer idag så tänker kolla film och lata. Tänkte fara till hangö denna vecka men eftersom pappa jobbar i huvudstaden helsingfors i veckan så nej kunde inte fara.. Men tänker fara endå med tåg ner dit och hälsa på mina vänner =)



ph: jag !



2012

Här är det lite dött förlåt har havt fullt med planer och igår/natt/imorse var det nyårsfiras. Var hos Emilias med 4 andra tjejer och vi gick int till stan vid 23 tiden och kom hem från stan..sent , men roligt som fan hade vi och det är det som räknas!
Idag har jag bara latat och skall väl så småningom och sova , imorgon tänker jag vara duktig och städa huset och fara lång runda länk ! : D 

1121999-8-1325440469688_large
Tumblr_lx0xzl5u8t1r1hgfdo1_1280_large
HUR HAR NI FIRAT NYÅRET ? : )